Unisex Skandi brendovi koje će jednako obožavati muškarci i žene
Unisex Skandi brendovi koje će jednako obožavati muškarci i žene

Unisex Skandi brendovi koje će jednako
obožavati muškarci i žene

Modna industrija nam svako toliko servira nove trendove koje možemo ili ne trebamo prihvatiti. Moramo priznati kako je dolaskom brze mode i izmjene trendova na tjednoj bazi došlo do svojevrsnog zasićenja po pitanju kreativnosti i stila.

S obzirom na to kako brza moda u fokusu ima trendove, to utječe na stilski izričaj u kojem svi izgledaju slično. Stoga su manji brendovi, koji puno vremena ulažu u materijale i krojeve, postali idealan odabir kako biste vlastiti stil učinili drugačijim.

Skandi brendovi su već dugi niz godina na modnom tronu, a to je zbog njihove besprijekorne estetike i promišljenog razmišljanja kada govorimo o modi. Praktični brendovi s kvalitetnim krojevima i vrhunskim materijalima koje mogu nositi i muškarci i žene.

Unisex moda je popularna neko vrijeme, a uglavnom je riječ o oversized komadima koje možete nositi svi. Takvi komadi su idealni zimi jer pomoću njih možemo slagati slojevite i tople kombinacije u kojima ćete izgledati stylish. U nastavku izdvajamo najdraže nam unisex Skandi brendove.

Eytys

Pokrenut 2013. Eytys je od tada postao jedan od najomiljenijih i međunarodno relevantnih brendova u Stockholmu. Od svog početka, dok je tobože bio brend tenisica, Eytysov napredni dizajn predstavljan je kao rodno neutralan. Danas su njihova odijela prekrasnog kroja, retro traper siluete i cipele s naslaganom petom priželjkivane od strane estetski nastrojenih pojedinaca svih spolova. Njihove kultne chunky tenisice jedno vrijeme su bile stalno prisutne na svjetskoj street style sceni.

Per Götesson

Riječ je o brendu koji je miljenik London Fashion Weeka i publike koja voli poseban i pomaknut dizajn. Odjevni predmeti s potpisom švedskog dizajnera, široke hlače i čipkaste topove, mogu nositi muškarci i žene. Riječ je o odjeći i brendovima gdje se svaki komad kreira i osmišljava da ga zajedno mogu nositi svi koje žele i kojima se sviđaju. Tradicionalna muška odjeća je već odavno postala prošlost, a muška moda ogroman kreativni potencijal za stvaranje neodoljive estetike.

Hope Stockholm

Brend koji sam sebe naziva strastvenim kada su u pitanju različitosti, kreativnosti i samoizražavanje. Smatraju kako u današnjem, modernom vremenu zaista nije potrebno da se itko osjećao ograničeno starim modnim konvencijama. Nekada je moda bila strogo određena na muške i ženske krojeve i točno se znalo tko što nosi. S druge strane, danas je moda fluidna i slobodna i u tom smislu ide i filozofija ovog brenda.

ADNYM

Rodno neutralni brend koji je karakterističan po odijelima, traperu i pletivu. Svaki je odjevni predmet pažljivo skrojen i zapravo će odgovarati svima. Riječ je o odjevnim predmetima posebne estetike i izuzetno kvalitetnih materijala koje ćete obožavati nositi.

Tekla

Tekla je lifestyle brend sa sjedištem u Kopenhagenu, poznat po svojoj Instagram estetici, prepoznatljivim posteljinama i ručnicima. Osim kućnog tekstila, na njihovim stranicama možete pronaći niz udobnih spavaćica i kućnih ogrtača. Sve modele mogu nositi i muškarci i žene, a riječ je o kvalitetnim komadima koji ćete godinama imati u garderobi. Osim toga, ovaj brend sprema kolaboraciju s Jacquemusom koju ne možemo dočekati, a planira ugledati svjetlo dana 30.11.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori