Koja moćna kolekcija! Ovo je jedna od najboljih high street linija trenutno

Koja moćna kolekcija! Ovo je jedna od
najboljih high street linija trenutno

Svake sezone, poznati španjolski brend Massimo Dutti za nas pripremi pravu poslasticu. Riječ je o njegovoj limitiranoj kolekciji, koja se pojavi na samom početku novog modnog razdoblja i donosi neke od najboljih komada s high street potpisom. Najveća čar ove kolekcije svakako se krije u činjenici da je limitiranog karaktera, što znači da su modeli koji su zastupljeni u njoj proizvedeni u malom broju primjeraka i dostupni u prodaji ograničeni komad vremena. A to naposljetku znači da ove komade neće nositi baš cijeli grad!

Massimo Dutti limitirana kolekcija za jesen 2021.

Brend Massimo Dutti obožavamo i inače, pa u bilo kojoj njegovoj kolekciji vrlo lako pronađemo nešto za sebe.

Massimo Dutti jako dobro interpretira poslovnu eleganciju i predstavlja komade koji se redovito mogu pohvaliti visokom kvalitetom. Ova limitirana kolekcija sve to odvodi na još višu razinu i donosi ono najbolje od najboljeg za jesensku sezonu!

Što kolekcija krije i kada stiže u prodaju?

Prepoznajući polarizaciju estetike u modnom svijetu današnjice, poznati brend u ovoj se kolekciji okreće minimalizmu i romantici, modnim valutama čija privlačnost baš nikada ne blijedi.

Ženstvene siluete, delikatni i ekskluzivni materijali, naglašene siluete i zemljane boje, okosnica su limitirane jesenske kolekcije iz Massimo Duttija koja doista priča pet svjetskih jezika.

Ona dolazi u ekskluzivnu pretprodaju u Massimo Dutti webshop 21. rujna od 20 sati, a idućeg dana bit će dostupna i u fizičkoj trgovini, i to isključivo onoj u zagrebačkom Arena Centru.

Foto: Massimo Dutti

Preporuka

Zatvori