Ako tražite high street brend čije modele ne nose baš svi, upoznajte Sisterhood

Ako tražite high street brend čije modele ne nose baš svi, upoznajte Sisterhood

Pristupačni i uvijek u korak s najnovijim trendovima, high street brendovi su se u posljednjih desetak godina istaknuli kao omiljena modna destinacija za široku publiku. Iako su high street kolekcije iz sezonu u sezonu donosile baš sve što smo mogli poželjeti u ormaru, od najnovijih trendova do omiljenih klasika, sve veća popularnost poznatih high street brendova bila je vidljiva i na uličnoj modnoj pisti gdje smo na svakom koraku viđali komade iz svojeg ormara. Mnogi među nama okrenuli su se online shopping koji nam je otvorio vrata prema nekim novim brendovima i nekim drugačijim odjevnim komadima i modnim dodacima.

Ako ste spremni za osvježenje garderobe i tražite high street brend čije modele nećete viđati gdje god se okrenuli, u nastavku upoznajte Sisterhood.

SISTERHOOD – BRITANSKI HIGH STREET BREND S FRANCUSKIM ŠARMOM

Sisterhood

U potrazi za nekim novim high street brendom nedavno smo zavirili na Asos Marketplace, dio popularnog online shopa posvećen novim, malim, nezavisnim i vintage brendovima i odmah pronašli novog favorita. Ženstveni komadi s dozom francuskog šarma osvojili su nas prvu, baš kao i pristupačne cijene koje ih krase. Iako smo iza njih očekivali francuski dizajn, radi se zapravo o britanskom high street brendu Sisterhood. Osnovan u Manchesteru, Sisterhood donosi pristupačno izdanje odjevnih favorita iz garderoba francuskih it djevojaka – od bluze na preklop do zavodljive mini haljine, u omiljenim bojama svake francuske fashionistice – crvenoj, plavoj, bijeloj i crnoj s dodatkom zelene i puderastih tonova, Sisterhood je bez sumnje jedno od najboljih novih imena na high street sceni.

Ljetnu kolekciju donosimo u nastavku, a sve komade iz ponude brend Sisterhood možete pronaći i naručiti na njihovoj službenoj stranici i Asos Marketplaceu.

Sisterhood

Sisterhood

Sisterhood

Sisterhood

Sisterhood

Sisterhood

Sisterhood

Sisterhood

Sisterhood

Sisterhood

Sisterhood

Sisterhood

Učitati još
Zatvori