Još jedna točkasta ljepotica u kojoj zamišljamo svoje ljeto (i rasprodana je u manje od sat vremena)

Još jedna točkasta ljepotica u kojoj zamišljamo svoje ljeto (i rasprodana je u manje od sat vremena)

Nije tajna da obožavamo točkice i da smo jedva dočekale proljetnu sezonu da ovaj šarmantni uzorak ponovno uđe u naše živote i naše ormare. Iako svoje najdraže točkaste komade skoro da ni nemamo gdje odjenuti u ovom trenutku, to nas nije spriječilo u maštanju o najnovijim točkastim komadima koji će biti zvijezde svake ženske garderobe u najtoplijoj, ljetnoj sezoni.

Već smo vam predstavile jednu divnu točkastu haljinu koju za svega 150 kuna možete nabaviti u H&M-u, a sada smo naišle na podjednako neodoljiv model kojeg potpisuje poznati francuski modni brend Sézane.

Sézane točkasta haljina Nissa

Sézane je jutros izašao live sa svojom najnovijom kolekcijom za travanj i u njoj se našla i haljina Nissa. Odmah smo zaključile kako francuski brend ima novi prodajni hit u ovoj haljini, a nismo se ni prevarile jer ona je rasprodana u manje od sat vremena. Vjerujemo kako će nove zalihe ubrzo stići u prodaju, jer radi se o ljupkoj ljetnoj kreaciji za kojom će interes samo nastaviti rasti. Model na tanke bretelice odiše damskim stilom, uz plisirane detalje i midi duljinu koja nastavlja biti ‘in’ i ovog ljeta.

Ova haljina prodaje se po cijeni od 150 eura, a dolazi u nježnoj plavoj i bijeloj varijanti. Pronaći ju možete ovdje, dodati ju na svoju wishlistu i čekati njen povratak u Sézane webshop.

Foto: Sézane

Učitati još
Zatvori