Kardigan koji je prodan više od 30 tisuća puta ultimativni je modni favorit

Kardigan koji je prodan više od 30 tisuća
puta ultimativni je modni favorit

Bez puno iznenađenja, ali u bezbroj predivnih novih komada, kolekcije za sezonu jesen/zima 2021./2022. u središte modnog svijeta vratile su jednostavne basic modele i omiljene modne klasike. Modna kolekcija za koja je nedavno stigla i bez sumnje zaslužuje pažnju je ona s potpisom francuskog brenda Sézane.

Stigla je nova Sézane kolekcija

Od jednostavnosti modnih klasika koji će odigrati onu ključnu ulogu u kreiranju svakodnevnih kombinacija preko romantičnih haljina koje se uvijek ističu kao nezaobilazni dio kolekcija omiljenog francuskog brenda do ležernih basic modela koji su kao stvoreni za vikend kombinacije, Sézane kolekcija za jesen 2021. već je ponudila sve što možemo poželjeti u svom jesenskom ormaru. Kao zvijezda nove Sézane kolekcije istaknulo se jedan već poznati modni favorit s potpisom omiljenog francuskog brenda – jednostavan i svestrani kardigan.

Kardigan koji je prodan više od 30 tisuća puta

U različitim bojama, teksturama i modelima, jesenska Sézane kolekcija donosi šarmantne modele pletiva koji će utopliti i začiniti naše kombinacije za sve hladne dane koje donose jesenski i zimski mjeseci ispred nas.

Kao najpoželjniji još jednom se istaknuo Gaspard kardigan! Svojim jednostavnim krojem, Gaspard kardigan već je osvojio brojne modne trendseterice zbog čega je postao stalan dio Sézane kolekcije za jesen i zimu. Ove sezone, Sézane je vratio omiljeni kardigan u najviše boja dosad. Uz omiljene neutralne boje poput crne, bež i sive, Sézane Gaspard dolazi i u upečatljivim nijansama zelene, ružičaste, plave i ljubičaste boje.

Njegova cijena je 120€ i trenutno je dostupan u svim bojama i u gotovo svim veličinama tako da je sada savršeni trenutak da ga upecate na sezane.com i dodate u svoj ormar.

Učitati još
Zatvori