Jedne proljetne hlače koje odlično pristaju baš svima

Jedne proljetne hlače koje
odlično pristaju baš svima

Proljetna sezona u naše će ormare unijeti raskošne siluete i materijale, dok se omiljenim neutralnim tonovima pridružuju jarke i pastelne nijanse. Uz jednostavne modele poput košulje i blejzera bez kojih ne bismo mogli zamisliti garderobu za proljetnu sezonu, ženstvene haljine i svestrane suknje još uvijek će plijeniti pažnju u modnom svijetu i našim ormarima.

Ipak, u svakom proljetnom ormaru naći će se mjesto za nekoliko ključnih modela hlača koje će našem proljetnom stilu dati onaj cool faktor, dozu udobnosti i bezbroj mogućnosti kada je u pitanju kreiranje svakodnevnih kombinacija.

Jedan savršen model koji će odlično pristajati svima pronašle smo u novoj Sézane kolekciji.

Sézane hlače za svaki proljetni ormar

Proljeće će nas vratiti omiljenim modelima od trapera, ali i klasičnim hlačama s modernim pomakom koje su odavno prestale biti rezervirane za formalne ili poslovne kombinacije te postale jedan od apsolutnih modnih favorita brojnih street style zvijezda. Jedan se model hlača istaknuo efektnim izgledom i laskavom siluetom koju stvara. Spoj širokih nogavica i visokog struka ima efekt optičke varke zbog koje će nam struk izgledati uže, a noge duže.

Jednostavne za kombiniranje i jednako primjerene za dnevne i večernje kombinacije, Sézane hlače jedan su od najboljih novih odjevnih komada koji možete dodati u svoju garderobu, a iz kojeg ćete izvući pregršt efektnih kombinacija u kojima ćete se osjećati odlično i izgledati nekoliko centimetara više. Ako želite naglasiti efekt užeg struka i dužih nogu, Sézane hlače spojite s cipelama koje krasi nekoliko centimetara povišena potpetica.

Odlične Sézane hlače dolaze u dva različita izdanja – Loulou model u crnoj boji i Andre model u crnoj boji s bijelim točkicama. Za svaku garderobu, za svaki stil i za svaku figuru, najpoželjnije hlače za proljetnu sezonu s efektom koji ćete obožavati i zbog kojeg ćete ih nositi gotovo svaki dan izdvojili smo u nastavku, a pronaći i naručiti iz možete na sezane.com.

Foto: Instagram, Sézane

Učitati još
Zatvori