Naš omiljeni francuski brend ima najpoželjnije haljine sezone

Naš omiljeni francuski brend ima
najpoželjnije haljine sezone

sezane-haljine-6

Na listi naših omiljenih brendova nalazi se i francuski modni brend Sézane. Iz sezone u sezonu, sve popularniji francuski brend oduševljava svojim šarmantnim kolekcijama koje donose savršeni spoj francuskog stila, klasičnih krojeva i silueta, trendi detalja i ženstvenog izgleda. Od romantičnih bluza do linije cipela koja uvijek donosi najpopularnije modele i omiljene klasike sezone, svaka Sézane kolekcija ističe se pomno biranim modelima koji u nekoliko dana nestaju s polica.

Krajem ožujka, francuski brend predstavio je svoju novu proljetnu kolekciju koja je u potpunosti ispunila očekivanja njegove sve brojnije publike. Iako kolekcija za proljeće prigodnog naziva Here Comes The Sun pregršt odličnih modela među kojima se nalazi baš sve što možete poželjeti ove sezone, romantične haljine istaknule su se kao najpoželjniji modeli.

ROMANTIČNE HALJINE U NOVOJ SÉZANE KOLEKCIJI

sezane-haljine-8

Jednostavne i elegantne, haljine su oduvijek bile jedan od najpopularnijih modela u Sézane kolekcijama. Nekoliko dana nakon izlaska nove kolekcije brojni modeli su već nestali s virtualnih polica njihovog online shopa. Tajna koja ih čini toliko neodoljivima krije su u spoju jednostavnih, klasičnih krojeva, silueta koje laskaju ženskoj figuri i trendi detalja koji poznate modele čini uzbudljivim i novima. Kolekcija za proljeće slijedila je istu formulu za kreiranje predivnih haljina koje osvajaju na prvi pogled i još jednom donijela neke od najpoželjnijih modela sezone koji su se rasprodali u samo nekoliko sati.

Uz prepoznatljive klasične krojeve poput haljina na preklop, košulja-haljina i jednostavnih modela koje krasi ženstvena midi dužina, u novoj kolekciji ističu se modeli s otvorenim leđima i oni ukrašeni decentnim trendi detaljima. Spoj klasičnog i trendi transparentan je i u odabiru boja. Istovremeno upečatljive i jednostavne za kombiniranje, trendi i klasične, crvena, plava, senf žuta i smaragdno zelena stvorile su savršenu paletu boju koju su za proljeće dodatno obogatili cvjetni i prugasti uzorci.

Sve modele Sézane haljina, ali i ostatak proljetne kolekcije možete pronaći i naručiti na njihovoj službenoj stranici.

sezane-haljine-20

sezane-haljine-21

sezane-haljine-1

sezane-haljine-15

sezane-haljine-9

sezane-haljine-14

sezane-haljine-16

sezane-haljine-11

sezane-haljine-3

sezane-haljine-12

sezane-haljine-10

sezane-haljine-13

sezane-haljine-7

sezane-haljine-23

sezane-haljine-4

sezane-haljine-6

sezane-haljine-19

sezane-haljine-18

sezane-haljine-5

sezane-haljine-22

sezane-haljine-2

Učitati još
Zatvori