Savršena bijela košulja za proljeće nosi natpis ‘amour’ i dolazi u širokom rasponu veličina

Savršena bijela košulja za proljeće nosi natpis ‘amour’ i dolazi u širokom rasponu veličina

Zavirimo li u žensku garderobu, gotovo da i nema većeg klasika od jednostavne bijele košulje.

Često posuđena iz muškog ormara, bijela košulja postala je esencijalni dio svakog ženskog ormara, a ono najbolje kod nje jest činjenica da se može stilizirati na doslovno tisuću načina. Upravo ju ta svestranost drži na tronu bezvremenskih odjevnih komada čija privlačnost baš nikada ne blijedi i koji uvijek djeluju svježe i aktualno.

Klasična bijela košulja s twistom

Iz sezone u sezonu, modni brendovi u svojim kolekcijama vole davati atraktivan twist klasičnoj bijeloj košulji, bilo da se radi o zahvatu u samom kroju košulje ili efektnim detaljima, poput volana, puf rukava i slično. Posebno popularnim pokazao se još jedan detalj koji ističe prosječnu bijelu košulju iz mase, a to je monogram ili bilo koja druga izvezena riječ koja daje na personalizaciji. Upravo se vezom na košulji u svojoj novoj kolekciji odlučio poigrati omiljeni francuski brend Sézane, koji je predstavio jednu jako chic bijelu košulju s izvezenom riječi amour (ljubav) u crvenoj boji.

Proljetno izdanje Sézane bijele košulje

Tomboy shirt, ime je klasične bijele košulje brenda Sézane, koja već sudeći po imenu jasno daje do znanja da je stilom posuđena iz muškog ormara. Riječ je o super klasičnom, ravnom modelu s džepom na prsima i klasičnim ovratnikom, koji je izrađen od 100% organskog pamuka.

Ovaj popularni model u novoj sezoni dobiva na zanimljivosti upravo dodatkom veza i riječi ‘amour’ koja je diskretno izvezena tik iznad prednjeg džepa. Zamisliti ga možemo u doista niz proljetnih kombinacija, a jedna od ideja za styling je upravo onako kako to predlaže Sézane, uz traperice visokog struka i mnogo nakita.

Košulja je po cijeni od 85 eura, u veličinama od 34 do 48, dostupna ovdje.

Foto: Sézane

Učitati još
Zatvori