Savršeni pokloni za sve žene u vašem životu

Savršeni pokloni za sve žene
u vašem životu

Blagdanska sezona u nama svake godine iznova budi najljepše osjećaje i asocijacije na druženja s obitelji, prijateljima i svima onima kojima se tijekom godine možda nemamo vremena posvetiti u vremenskom opsegu u kojem bismo to i voljeli. Mir, sreća i toplina obiteljskog doma, sve su čemu težimo naposljetku uvijek vrlo hektičnog prosinca, a osmijeh na lica svojih najbližih navikli smo izmamiti i malim znakovima pažnje u obliku poklona koji će im dati do znanja kako smo mislili na njih i potrudili se obradovati ih birajući dar.

Pokloni u posljednjih nekoliko godina često znaju biti generički, vrlo općeniti i lako prilagodljivi različitim osobama, čemu se pribjegava i zbog nedostatka vremena, no ako ipak želite sebi bliskoj osobi pokloniti nešto posebno, s daškom osobnosti, i tako dati do znanja kako vam je stalo do njih, komad nakita nepogrešiv je i uistinu bezvremenski izbor.

Moguće ga je pokloniti mami ili sestri, djevojci ili supruzi, najboljoj prijateljici ili ga naposljetku možemo pokloniti samima sebi, a sve ove ‘kategorije’ za darivanje već godinama uspješno usrećuje poznati brend nakita PANDORA, koji je uvijek nepogrešiv izbor i nezaobilazna adresa za darivanje. U velikom izboru profinjenog PANDORA nakita, moguće je pronaći za svakoga ponešto i tako razveseliti sve žene u vašem životu, neovisno o dobi, ukusu i stilu. U toku sa svim novim PANDORA kolekcijama i akcijama možete biti ako se učlanite u PANDORA Club.

PANDORA nakit sjajan je jer se može nositi svaki dan i čuvati zauvijek, pa postaje i ostaje dragocjena uspomena u svakoj kutiji s nakitom. Jednaku takvu sentimentalnost izaziva i najnovija PANDORA kolekcija za zimu, s predivnim novim nakitom Blistavi led i prstenjem od srebra i PANDORA Rose koje kombinira moderne i klasične elemente. PANDORA nakit poznat je po slojevitom nošenju pa se i ovo elegantno prstenje sugerira nositi u nizovima, a nizati se mogu i delikatne i profinjene PANDORA ogrlice i narukvice, kako bi se postigao maksimalan efekt.

Što sve iz PANDORA svijeta pokloniti bliskim ženama u vašem životu? Prijedloge koji će vam olakšati osmišljavanje poklona, planiranje kupovine i darivanje donosimo u nastavku, a istražiti ih još bolje možete na web stranici brenda. Za još više inspiracije i pronalazak idealnog poklona, posjetite PANDORA prodavaonice u Zagrebu; u Ilici 7, u City Center one East, City Center one West i Arena Centru.

PANDORA nakit za mamu

PANDORA nakit za prijateljicu

PANDORA nakit za partnericu

PANDORA nakit za sebe

PANDORA nakit za ograničeni budžet

PANDORA nakit za najveće obožavateljice Božića

Foto: PANDORA

 

Učitati još
Zatvori