Savršeni večernji look krije se u spoju ljetnih favorita i skandi stila

Savršeni večernji look krije se u spoju
ljetnih favorita i skandi stila

Početkom 2010-ih modni svijet bio je spreman za promjenu i u potrazi za osvježenjem okrenuo se prema sjeveru Europe na kojem su Skandinavci stvarali neke sasvim druge trendove. Inspirirani prepoznatljivim skandinavskim dizajnom u interijerima, na ulicama Danske, Švedske i Norveške nove street style zvijezde nosile su modele u neutralnoj paleti koji su se poigravali krojevima i siluetama, uvijek zadržavajući jednostavnost minimalizma.

Ipak, za razliku od jednostavnih modela u crnoj ili bijeloj boji koje smo donedavno viđali na skandinavskoj modnoj sceni, street style kombinacije popularnih skandinavskih it djevojaka ovog su ljeta raskošnije, romantičnije i kao stvorene za tople ljetne večeri.

VEČERNJE KOMBINACIJE U SKANDI STILU

Jedna od Skandinavki koja se istaknula svojim stilom je Darja Barannik. Uvijek elegantna i ženstvena, Darja ove sezone besprijekorno kombinira prepoznatljivi Skandi stil i ljetne trendove.

Njezine kombinacije još uvijek su odmjerene, ali sada dolaze s dozom romantike koje odlično pristaje ljetnoj sezoni. Raskošne haljine i suknje, bijele košulje i bluze, statement cipele i decentni zlatni nakit samo su neki od njezinih ljetnih favorite.

Kako ih nositi u večernjem izdanju? Dozu inspiracije pronađite u nastavku

Foto: Instagram (@darjabarannik)

Učitati još
Zatvori