Savršene ‘nude’ balerinke u kojima planiramo provesti jesen

Savršene ‘nude’ balerinke u
kojima planiramo provesti jesen

Balerinke su onaj tip obuće oko kojeg se uvijek lome koplja. U grupi žena naći će se dio njih koje bez balerinki ne mogu više zamisliti svoju svakodnevicu (pa čak i večernje izlaske), ali i dio njih koje ovaj model obuće jednostavno ne mogu vidjeti – ni na sebi, ni na drugima.

Pa ipak, balerinke su najbolji dokaz mode koja je izdržala test vremena i dobila onu bezvremensku kvalitetu. Bez njih neće proći niti nadolazeća jesen, a jedan od prvih brendova koji ih vraća u središte pozornosti, španjolski je Mango. U njegovoj se ponudi iz sezone u sezonu može pronaći nekoliko različitih modela balerinki, za žene svih dobi i stilova, a modna jesen u Mango slučaju posebna je zbog jednog zbilja savršenog para ‘nude’ balerinki koji je upravo stigao u prodaju.

Mango balerinke – ‘it’ par za jesen 2020.

Ovaj par balerinki savršen je iz niza razloga. Za početak, riječ je o pravoj, mekanoj koži koja garantira nevjerojatnu udobnost i osjećaj ugode pri nošenju, a ovako na prvi pogled, čine nam se poput druge kože – ne samo zbog svoje boje, već i zbog dojma da ćete jednom kada ih odjenete skoro i zaboraviti da imate cipele na nogama. Zatim je tu univerzalna ‘nude’ boja, i to nijansa koja paše svim tonovima kože, a svi znamo koliko se dobro i lako neutralno obojene cipele kombiniraju uz odjeću u našim ormarima. Naposljetku, tu su i šarmantne trakice, koje se vežu oko gležnja, pa ove Mango balerinke djeluju kao najslađi par baletnih cipelica, namijenjen našem svakodnevnom životu.

Po cijeni od 349,90kn nabaviti ih možete ovdje.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori