Savršena jesenska haljina za svaki dan u 30 trendi modela

Savršena jesenska haljina za svaki
dan u 30 trendi modela

@paulienriemis

Nakon što su prvi rujanski kišni i svježi dani najavili novu sezonu, jesen je danas i službeno stigla. Vrijeme je za toplo pletivo i oversized kapute, čizame do koljena i šalove velikih i toplih poput deka. Dok će najtopliji komadi pričekati one prave jesenske dane, početak sezone donosi mnogo suptilniju, ali još uvijek efektnu promjenu u našem ormaru. Uz plave traperice i raskošne bluze, kožnu jaknu ili baloner, jesen u naše ormare vraća one najsvestranije komade koji će transformirati naš svakodnevni look. Iako su jednostavni komadi u neutralnim bojama i klasičnim modelima oni koji će se lako prilagoditi svakom komadu i uklopiti u svaki outfit, trendi komadi zanimljivih silueta, boja i uzoraka oni su koji u našu garderobu unose svježinu i svaku našu kombinaciju čine posebnijom.

Svestrana haljina još jednom će osvojiti sezonu kao odabir koji ne samo da spaja klasično i trendi, već i donosi cijelu kombinaciju u jednom jedinom komadu. Za baš svaku dnevnu obavezu ili priliku, od poslovnih sastanaka do opuštene kave s prijateljicama, elegantna i udobna dnevna haljina bit će sve što nam treba.

Sézane

DNEVNE HALJINE ZA JESENSKU SEZONU

Od modela koje krasi crna boja i klasičan kroj do trendi izdanja svestrane dnevne haljine koju su ukrasili grafički uzorci i neke nove siluete, u svakoj jesenskoj kolekciji krije se bar jedna haljina za svaku dnevne obavezu i priliku – trideset najboljih modela s high streeta izdvojili smo u nastavku.

Sézane
Sézane
Sézane
Sézane
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Reserved
Reserved
Reserved
Reserved
Reserved

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Reserved, Sezane, Zara

Učitati još
Zatvori