Osvježite vaše outfite modnim detaljima zbog kojih ćete zablistati
Osvježite vaše outfite modnim detaljima zbog kojih ćete zablistati

Osvježite vaše outfite modnim detaljima
zbog kojih ćete zablistati

Prosinac je mjesec u kojem ulažemo u statement modne komade i detalje koji su stvoreni da traju. Bilo da je riječ o božićnim poklonima za druge ili pak detaljima kojima ćemo sami sebe darovati, odaberite predmete koje ćete dugo nositi.

Modni stil se gradi godinama, a da biste imali modne komade koje možete nositi na sve, potrebno je dugoročno ulaganje u kvalitetne detalje. Jedan od detalja za koji sa sigurnošću možemo reći kako ćete ga uvijek moći nositi, je zasigurno sat.

sat

Sat kao detalj koji odgovara svakom stilu

Sat je modni detalj koji ima dugu povijest i odraz je sofisticiranosti i luksuza već godinama. Kada kupujemo sat, ne biramo trendi modele već klasične s dozom pomaka koje možemo kombinirati na poslovne, dnevne i večernje outfite. Riječ je o predmetu koji je nekada imao isključivo funkcionalnu ulogu, a danas je odraz modnog stila i vizualnog identiteta kao elegantni detalj. Ove zime nam se posebno sviđaju satovi talijanskog brenda Trussardi koje možete promaći u Zaks i Argentum poslovnicama.

sat
sat

Trussardi satovi su kombinacije elegancije s urbanim pomakom

Riječ o talijanskoj modnoj kući prepoznatljive estetike koja već dugi niz godina vjerno njeguje profinjeni i talijanski modni izričaj. Talijani su poznati po nepogrešivom osjećaju za modu i za lijepo, stoga ne čudi što nas ovaj brend svaki put oduševi novom kolekcijom. U ponudi su razni modeli satova s kožnim ili pak metalnim remenima.

sat
sat
sat

Ako ste ljubitelji minimalizma, možete odabrati jednostavni sportski, a istovremeno elegantni model. No, za one koji vole nešto glamuroznije kombinacije, u ponudi su sjajni i raskošni modeli koji će kao detalj upotpuniti blagdanski outfit. Osim toga, ovi satovi su savršen poklon za one koje želite posebno iznenaditi ovog Božića.

sat
sat
sat

Moda je fluidna i brzo se mijenja, a trendovi izlaze na tjednoj bazi što nas dovodi do svojevrsnog zasićenja i situacije u kojoj svi izgledaju isto. Upravo zbog toga, ovakvi modni detalji koji su stvoreni da traju su garancija kako vaš stil kreirate na prvi način. Iznenadite ovog Božića nekoga ili pak same sebe s prekrasnim modelom sata koji je odraz elegancije i suptilnog glamura. Najljepše modele možete odabrati u Zaks i Argentum poslovnicama i na njihovim web shopovima.

sat
sat
sat
sat
sat
sat

Foto: PR

Učitati još
Zatvori