Jedan šarmantni look koji je osvojio Instagram

Jedan šarmantni look koji je
osvojio Instagram

Iako je započeo kao društvena mreža na kojoj smo dijelili fotografije iz svakodnevnog života s najbližim prijateljima, Instagram je brzo postao mnogo više od toga. Brendovi su na njemu pronašli prostor za novi, suvremenom kupcu, mnogo bliži način promoviranja svojih proizvoda, dok su pojedinci svoje Instagram profile pretvorili u karijeru koju prije desetak godina nitko nije mogao predvidjeti. Modni svijet također je pronašao svoje mjesto na Instagramu, a među najpopularnijim modnim objavama istaknule su se street style kombinacije. S naglaskom na najnovije trendove i najpoželjnije it komade, street style fotografije godinama su vladale Instagramom.

Prošla godina promijenila je sve, uključujući modne objave koje najčešće viđamo na Instagramu. Pomno osmišljene kombinacije zamijenila su ležerna izdanja koja su prenosila promjene kako u našoj svakodnevici, tako i u modnom svijetu.

Jedan od lookova koji je osvojio u posljednjih nekoliko mjeseci jedan je od najležernijih i, istovremeno, najšarmantnijih!

Šarmantni look koji je osvojio Instagram

Uz loungewear modele u njihovom najboljem izdanju i cool sportske modele, pidžame su postale neočekivana zvijezda modnog svijeta i Instagrama. U novim modelima, bojama i uzorcima te s dodatkom trendi detalja, pidžame su se odmaknule od očekivanog i predvidljivog i istaknule kao model u kojem volimo provoditi dane kuće kako zbog njihove udobnosti, tako i zbog njihovog privlačnog izgleda. Šarmantna pidžama koja je osvojila Instagram, a koja će i vas osvojiti na prvi pogled ona je s potpisom britanskog modnog brenda Rixo.

Neočekivani modni favorit – Rixo pidžama

Britanski modni brend Rixo na istaknuo trendi haljinama i šarenim uzorcima koje su donijele pravo osvježenje na modnu scenu i koje obožavaju i često nose modne trendseterice i celebrity zvijezde. Za novu svakodnevicu Rixo je prošle godine stvorio novi modni favorit koji je u trenu osvojio ljubiteljice mode i istaknuo se na njihovim Instagram profilima. Riječ je o pidžami u jednom od najšarmantnijih izdanja koje smo ikad vidjeli.

Rixo pidžama nosi ime Vera i sastoji se od košulje i hlača u plavo-bijelom gingham uzorku. Ljupki izgled gingham uzorka dodatno je naglašen istaknutom i izvezenom kragnom, bisernim gumbima i puf rukavima na košulji, odnosno dužinom 7/8 i skupljenim nogavicama na krajevima.

Za sve one koji preferiraju spavaćice, u loungewear kolekciji brenda Rixo možete pronaći Bailey spavaćicu. U jednakom plavo-bijelom gingham uzorku, s puf rukavima i volanom, Bailey spavaćica jednako je ugodan i šarmantan izbor.

Kako izgledaju Rixo pidžama i spavaćica te kako su ih modne trendseterice pretvorile u jedan od najšarmantnijih lookova Instagrama, pogledajte u nastavku, a pronaći i naručiti ih možete ovdje.

Učitati još
Zatvori