Jedan šareni kardigan za sve sive zimske dane

Jedan šareni kardigan za sve
sive zimske dane

Anthropologie šareni kardigan zima 2020./2021.

Odjevne kombinacije stvorene za sive i hladne zimske dane ispred nas pronaći ćemo u cosy slojevima ugodnih loungewear odjevnih komada i toplog pletiva. U prvim kolekcijama za 2021. već su se istaknuli novi modni trendovi i it modeli koje i ove godine predvodi pletivo u pregršt različitih trendi modela. Kao najsvestraniji i najpoželjniji model pletiva na početku nove godine istaknuo se stari favorit – kardigan.

Modni favorit stvoren za zimske dane

Ako postoji odjevni komad koji savršeno utjelovljuje duh hladnih zimskih dana, to je sigurno kardigan. Kao najsvestraniji model pletiva, kardigani su nezaobilazan dio gotovo svake garderobe u koju unose bezbroj mogućnosti i kombinacija. Osim topline, svaki kardigan donosi zanimljivu teksturu i cosy osjećaj.

U središtu modnih trendova i naših garderoba na početku 2021. istaknut će se oversized kardigani koji će zaogrnuti i začiniti svaku slojevitu kombinaciju, a jedan od najljepših (i najšarenijih) modela pronašli smo u Anthropologie kolekciji.

Anthropologie šareni kardigan zima 2020./2021.

Šareni i šarmantni kardigan koji nas je osvojio na prvi pogled

Od odjevnih komada do detalja za uređenje doma, online shop Anthropologie uvijek krije posebne predmete u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled. U posljednjem scrollanju njegovom zimskom kolekcijom, predmet koji nas je osvojio na prvi pogled bio je ovaj šareni kardigan.

U dugim bojama nanizanim u efektnim prugama, oversized kroja i raskošne teksture koju mu daje efektan način pletenja, Anthropologie kardigan je odjevni komad koji nismo znali da želimo i trebamo. Stvoren za hladne zimske dane, ovaj cosy kardigan je modni recept za dozu optimizma u sivilu zimskih dana ispred nas. Osim što će nam podići raspoloženje, podići će i našu zimsku garderobu. Jednako dobro izgledat će u kombinaciji s traperom, loungewear odjevnim komadima i basic modelima – svim modnim favoritima ove zimske sezone!

Efektni Anthropologie kardigan pogledajte u nastavku, a pronaći i naručiti ga možete na anthropologie.com.

Anthropologie šareni kardigan zima 2020./2021.
Anthropologie šareni kardigan zima 2020./2021.
Anthropologie šareni kardigan zima 2020./2021.

Foto: Anthropologie

Učitati još
Zatvori