Šarene čarape su savršeni modni dodatak za zimu i poklon za Božić

Šarene čarape su savršeni modni dodatak
za zimu i poklon za Božić

U različitim bojama i uzorcima, čarape su se ove zime još jednom istaknule kao ne samo praktičan, već i efektni modni dodatak krojen po mjeri hladnih dana. Osim što će začiniti svaku odjevnu kombinaciju, od opuštenih kućnih outfita do party lookova, šarene čarape su istovremeno božićni poklon s kojim ne možete pogriješiti. Kako bismo pronašle najbolje čarape koje ove sezone možemo dodati u svoje garderobe ili pokloniti drugima, zavirile smo u kolekcije brendova koji svake sezone donose najbolje i najšarenije modele.

Šarene čarape za zimske dane

Kada govorimo o najboljim šarenim čarapama koje možemo pokloniti sebi i drugima, prvi na listi brendova ističe se hrvatski brend čarapa HYPERsocks. U jarkim bojama i veselim uzorcima, HYPERsocks čarape će vas osvojiti na prvi pogled, a neke od naših najdražih pronašle smo u kolekciji koja je nastala u suradnji s Udrugom za za sindrom Down – Zagreb. Još jedan brend u čijim ćemo kolekcijama uvijek pronaći odlične čarape je Calzedonia. Poznati talijanski brend ove zime pripremio je pregršt odličnih modela u šarmantnom nordijskom uzorku. Šarane čarape su modni dodatak koji Skandinavke obožavaju zbog čega odličnih modele u jarkim bojama i uzorcima uvijek možemo pronaći i u kolekcijama popularnih skandinavskih modnih brendova. Ove sezone, najefektnije smo pronašle u kolekcijama brendova Ganni i Stine Goya.

Šarene čarape koje je začiniti svaku zimsku kombinaciju i biti poklon koji će sigurno razveseliti vaše najdraže, izdvojile smo u nastavku!

Stine Goya

Calzedonia

Ganni

HYPERsocks

Foto: Instagram, Calzedonia, Ganni, HYPERsocks, Stine Goya

Foto: Instagram, Calzedonia, Ganni, HYPERsocks, Stine Goya

Učitati još
Zatvori