Sandale od konopa koje ovo ljeto želimo u svom ormaru
Sandale od konopa koje ovo ljeto želimo u svom ormaru

Sandale od konopa koje ovo ljeto
želimo u svom ormaru

Ako nešto govori da je stiglo ljeto, to su sandale. Nitko više ne poseže za tenisicama i zatvorenim cipelama. Pedikure su odavno zakazane i obavljene, a nokti nalakirani. Sandale su svakog ljeta statement piece, a sandale od konopa i ovog ljeta su hit. One neodoljivo podsjećaju na brodski konop i mornarske čvorove i savršen su glasnik ljeta.

Ove sandale većinom dolaze u neutralnim nijansama pa se mogu uklopiti u svaku kombinaciju. Posebno dobro ipak idu uz boho stil. Uz to, super će ići uz badić i kaftan. Da stvar bude još bolja, mogu ih nositi i žene i muškarci, a i djeca. Koliki su hit, govori i to što su ih u svoje kolekcije uvrstile i dizajnerske kuće poput Valentina i Diora.

Možda i najveće ime u svijetu sandali od konopa svakako je Nomadic State of Mind. Oni su ime izgradili upravo na toj obući. Brend je još devedesetih pokrenuo Amerikanac Chris Anderson. Sandale je proizvodio u svoj VW kombiju, a prodavao ih je na glazbenim festivalima.

Nomadic State of Mind sandale od konopa slove kao udobne i mekane, a samim time idealne za ljeto. Najpopularnija boja im je ona prirodna boja konopa. Super je i što se sandale mogu bez problema oprati u perilici, na 30 stupnjeva. Osim ovog brenda i velikih dizajnerskih imena, u svoje kolekcije su ih uvrstili i high street brendovi, te Karla u kojoj možete pronaći Bohonomad sandale.

Gdje ih nabaviti?

sandale od konopa
NOMADIC STATE OF MIND
sandale od konopa
PULL&BEAR
sandale od konopa
JENNY FAIRY
sandale od konopa
OSKLEN
sandale od konopa
ISABEL MARANT
sandale od konopa
MSGM
sandale od konopa
BOHONOMAD
sandale od konopa
KATE SPADE

FOTO: Instagram, Farfetch, Karla, CCC,  Nomadic State of Mind, MyTheresa, Zalando

Učitati još
Zatvori