Najveći trend u svijetu sandala za 2020. godinu

Najveći trend u svijetu
sandala za 2020. godinu

Ovih dana naše su misli uglavnom usmjerene u ljetnu sezonu, koja nam pruža barem mali odmak od današnjice i aktualne svakodnevice. I modni brendovi nastoje nam prezentirati najpoželjnije ljetne trendove, uzimajući u obzir da ćemo u modi ponovno uživati tek kada nam stignu oni najtopliji dani.

Već smo vam pisale o prvim modelima sandala koji su stigli u prodaju u web shopove omiljenih high street brendova, a danas smo se odlučile usmjeriti na jedan naročiti trend, za koji bismo s punim pravom mogle reći kako je najveći u svijetu sandala kada je riječ o sezoni ljeto 2020.

Gianvito Rossi

Povratnički trend iz prošlosti: Sandale na platformu

Ovaj trend sigurno vam je već dobro poznat i kao takav zapravo i nije tako nov i revolucionaran, jer smo se s njime u skladu s cikličkom prirodom modne industrije družile već više puta u prošlosti. Riječ je o sandalama na platformu, koje su postale simbol modnih 60-ih, 70-ih, 80-ih, 90-ih, a zanimljivo je da su prvi put smatrane trendom još u 30-im godinama prošlog stoljeća, kada je prvu modernu verziju cipela s platformom obula slavna glumica Marlene Dietrich.

Danas su platforme ponovno s nama, a da je novi vrući trend za ljeto definitivno na pomolu, dale su naslutiti i dizajnerske modne kuće, koje su još prošle jeseni planirale vratiti u središte pozornosti nekoć vrlo omiljenu sandalu s platformom. Platforma izgleda modernije no ikad, a u izvedbi pojedinih dizajnerskih brendova penje se na neslućene visine. Ako ste ipak ljubiteljica nešto suptilnijih opcija, u inozemnim web shopovima, što high end, što high street, pronaći ćete pregršt super nosivih modela u kojima ćete se vrlo lako moći zamisliti ovog ljeta.

Stuart Weitzman
Stradivarius
Stella McCartney
Sezane
Sezane
Sezane
Saint Laurent
Saint Laurent
Rivecour
Rivecour
Rivecour
Rag & Bone
Pull & Bear
Mango
Porte & Paire
Zara
Zara
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Malone Souliers
H&M
H&M
H&M
H&M
Gucci
Gucci
Giuseppe Zanotti
H&M
GIanvito Rossi
GIanvito Rossi
GIanvito Rossi
Bershka
Aquzzura
Učitati još
Zatvori