Zara ima kolekciju sandala s vinilom idealnu za večernje izlaske
Zara ima kolekciju sandala s vinilom idealnu za večernje izlaske

Zara ima kolekciju sandala s vinilom
idealnu za večernje izlaske

Večernji ljetni izlasci su nam najomiljeniji dio godine. Bilo da je riječ o tipičnom izlasku, večeri s prijateljicama ili nekom važnom eventu, volimo biti dotjerani i istaknuti se na pravi način. Modni dodaci su najvažnija stavka dobre kombinacije i detalji koji čine razliku. Posebno bismo istaknuli sandale na petu kao najvažniji detalj svake dobre kombinacije. Zara ima novu kolekciju sandala na petu za koju smatramo kako nikad nije bila bolja, a najpopularnije su one s detaljima u vidu vinila.

Cipele s vinilom za stylish ljetne večeri

Otkako je dizajnerica Amina Muaddi izbacila kolekciju cipela s vinilom, cijeli svijet je doslovno poludio za tim modelima. Nije trebalo dugo kako bi high street brendovi uvrstili ove cipele u svoju ponudu. Zara ima najljepše modele u raznim varijacijama, od espadrila na petu do sandala i trendi natikača na petu. Sandale na petu su ženstveni komad u kojem se automatski osjećamo dotjeranije i koji će podići svaki outfit. Kada govorimo o bojama, u modi je sve. Ove sezone naglasak je na nešto vibrantnijim komadima pa u tom smislu možete odabrati neke s upečatljivom nijansom.

Što se tiče kombiniranja istih, mogu se nositi na sve. Ljetne večeri su u znaku glamuroznih kombinacija pa predlažemo nezaobilazne mini haljine u kombinaciji sa sandalama na petu. No, kratke hlače su također stylish, a njih možete nositi s popularnim crop topom ili badićem koji se nosi kao top. Cipele s vinilom mogu se nositi i na vlastito vjenčanje. Često se za vjenčanje želimo odjenuti u nešto neobičniju kombinaciju pa će ove cipele učiniti savršeni završni match za klasični outfit. Izdvajamo najljepše modele u Zari, a najviše su nam za oko zapele one u ružičastoj nijansi. No, što god odabrali nećete pogriješiti jer je riječ o hit modelima koji nam trebaju za ljeto. Stoga, budite hrabri i uhvatite se u koštac s najboljim modnim odabirima.

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori