Modeli sandala koji dozivaju ljetne stylish outfite
Modeli sandala koji dozivaju ljetne stylish outfite

Modeli sandala koji dozivaju
ljetne stylish outfite

Modni vjesnici ljeta su došli u nove kolekcije – sandale. Iako se još ne možemo zamisliti u istima, možemo maštati o ljetnim outfitima koje ćemo kreirati ove sezone. Dobar par ljetnih sandala je statement komad koji uvijek treba imati u garderobi. Koliko god modela posjedovali, uvijek nam fali onaj posebni koji će podići svaku kombinaciju. S obzirom na to kako je riječ o otvorenim sandalama, odlučili smo izdvojiti sve modele. Pa tako možete pogledati koje ravne i visoke sandale vas očekuju za ovo ljeto.

Sandale – ljetni must have komad

Sandale na petu su ljetni must have komad bez kojeg ne možemo zamisliti glamurozne i svečane kombinacije. Osim večernjih ljetnih izlazaka kojima se veselimo, ljeto je puno vjenčanja i ostalih svečanih događaja za koje se moramo posebno dotjerati. Iako već slažemo kombinacije u glavi, za omiljeni model sandala se nismo odlučili. Gledajući nove kolekcije, možemo potvrditi kako se i ovo ljeto nose platforme.

Model cipela koji se prošle godine vratio u modu, a popularizirale su ga modne kuće Valentino i Versace, ćemo nositi i ovo ljeto. Modeli dolaze u vibrantnim koloritima, ali uvijek se možete odlučiti i za nešto jednostavniji model. Osim njih, nosit ćemo i jednostavne sandale na tanke remenčiće koje su simbol elegancije i sofisticiranosti.

Ravne sandale za casual ljetne kombinacije

Kada govorimo o dnevnim sandalama, predlažemo ravne modele sandala. Ovo ljeto u trendu su sportske sandale na platformu, ali i sandale koje vežemo oko noge kao gladijatorice. Ako pak želite ekstremno udoban model, možete se odlučiti na model koji asocira na Birkenstock, a možete ga kombinirati na sve.

Što god odabrali, nećete pogriješiti, a nikad nije rano za uložiti u trendi model sandala. U nastavku izdvajamo najljepše modele sandala na petu i ravnih modela u svim bojama, a koje ćete odabrati, odlučite sami. Mi ovo ljeto biramo vibrantne kolorite i križamo zimske dane na kalendaru.

cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
mango
mango
mango
mango
pull & bear
pull & bear
pull & bear
pull & bear
pull & bear
pull & bear
pull & bear
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram (@pernilleteisbaek, @melissa_poli, @vi_bogodist, @joanavaz_), Zara, COS, Mango, Pull & Bear, H&M.

Učitati još
Zatvori