Novi model Salsa Push Up traperica pegla sve nedostatke i posebno naglašava stražnjicu
Novi model Salsa Push Up traperica pegla sve nedostatke i posebno naglašava stražnjicu

Novi model Salsa Push Up traperica pegla sve nedostatke i posebno naglašava stražnjicu

Danas obilježavamo Singles day, slavimo samostalnost, stil, modu i želimo se počastiti IT komadom. Želimo kvalitetan komad koji će nam savršeno pristajati i u kojem ćemo se osjećati stylish, a koji detalj smo odabrali, saznajte u nastavku.

Postoje neki modni komadi koji se smatraju klasicima, a najveći izazov je pronaći odgovarajući statement odjevni predmet. Komad koji često nosimo, mora nam stajati savršeno, a da se istovremeno u njemu osjećamo ugodno.

Najteže je pronaći odgovarajući model traperica jer imamo visoka očekivanja.  Želimo da nam savršeno pristaju, ocrtavaju našu figuru, prekriju nedostatke, a istaknu struk i stražnjicu. Vašim mukama je došao kraj jer novi model Salsa Push Up Destiny će vašu figuru učiniti savršenom.

Salsa Push Up Destiny model je prvi Push up model s višim strukom

Salsa traperice imaju posebnu Push up tehnologiju u kojoj se koriste specifični materijali da bi se istaknula figura na ključnim mjestima, a prekrili nedostatci. Iako su i dosadašnji modeli bili savršeni, novi Push Up Destiny model dolazi s višim strukom do sada što je idealno za one koji vole traperice visokog struka. Udobne su, kvalitetne i u ovom čudesnom kroju ćete se osjećati kao prava style diva.

U trgovine Europa 92 i na njihov web shop stiglo je 7 modela novih Destiny Salsa Push Up traperica. U ponudi su različiti modeli, ovisno o boji trapera, širini nogavica i samom kroju. Jako nam se sviđa model izrađen od trapera s dvije boje s efektnim predimenzioniranim asimetričnim flare nogavicama. Riječ je o trapericama koje su napravljene u suradnji s dizajnerom Luisom Carvalhom. Za ljubitelje nešto posebnijih traperica, predlažemo klasične flare traperice s efektnim vezom.

Također bismo posebno istaknuli model koji je napravljen od trapera iz talijanske tvornice Candiani (Milano) koja slovi za jednu od najpoznatijih obiteljskih tvornica trapera još od 1993. godine.

Salsa Push Up tehnologija ove godine slavi 15. rođendan, a mi smo im izuzetno zahvalni što su nam uštedjeli vrijeme i omogućili modele koje lako odaberemo i sa zadovoljstvom nosimo. Brojni sati koje smo prije gubili u trgovinama tražeći idealan model su pali u zaborav, a osjećaj neopisive sreće i samopouzdanja kada se vidimo u ovom modelu je nezamjenjiv. Stoga nemojte čekati već brzo isprobajte nove Destiny Push Up modele koji će vas sigurno oduševiti.

 

Foto: Europa 92

Učitati još
Zatvori