Veliki i topli šalovi koji su savršeni modni dodatak za hladne dane

Veliki i topli šalovi koji su savršeni
modni dodatak za hladne dane

Siječanj je sa sobom donio niske temperature koje su nas natjerale na slojevito nošenje odjeće. Dok vani sija zavaravajuće zubato sunce, debeli kaputi, kape, rukavice i šalovi postali su must-have komadi u našoj garderobi. Šalovi se svake sezone ističu kao jedan od zvijezda zimske kolekcije, a svake hladne sezone vraćaju se sve bolji i raskošniji. Kada nas zahvate temperature ispod nule, šalovi koji su veliki poput dekice i obojani najpoželjnijim bojama i uzrocima postaju statement detalj bez kojeg ne izlazimo iz kuće.

Oversized šalovi u trendu su svake sezone

Ovogodišnje zimske kolekcije prepune su vrlo toplih šalova od kašmira i vune, dok su nam oversized šalovi apsolutni favorit sezone. Iako se trend chunky i oversized šalova iznova vraća svake sezone, s razlogom su toliko popularni. Oni su savršen modni dodatak, a također su dovoljno veliki da se mogu koristiti kao deka. Savršen su suputnik u svakodnevnim aktivnostima, zadržavaju toplinu i daju poseban štih vašoj svakodnevnoj kombinaciji.

Oversized šalovi su veliki, mekani i vrlo topli, a dolaze u modelima koji će podići svaki styling i ubaciti malo dinamike u bilo koji zimski look. Bez obzira na to volite li mekani šal od kašmira, hrabri karirani uzorak ili ste veća obožavateljica neutralnih boja, pronašli smo najtoplije opcije šalova za ovu zimsku sezonu.  

Agnona
Arket
Bapy by *A Bathing Ape
Stradivarius
Arket
Acne Studios
Acne Studios
Rotate
Mango
H&M
Zara
Mango
Zara

Izvor: Farfetch, Zara, Mango, Stradivarius, H&M, Acne Studios, Arket, Instagram

Učitati još
Zatvori