S liste čekanja: Najpopularnija Zara haljina sezone se vratila u dvije nove boje

S liste čekanja: Najpopularnija Zara haljina sezone se vratila u dvije nove boje

Nakon proljetnih kolekcija, stigli su i prvi proljetni modni favoriti i bestselleri. Od high enda do high streeta, odličnih modela koji su brzo osvojiti ljubiteljice mode i trendova ne nedostaje. Uz nekoliko dizajnerskih komada poput Prada Triangle torbu koju, čini se, nose baš svi i Vesper slingback cipele s potpisom modne kuće Saint Laurent, na vrhu liste najpoželjnijih odjevnih komada i modnih dodataka sezone istaknula se i haljina s high street potpisom. Kako je Zara slip haljina midi dužine postala jedan od najpopularnijih odjevnih komada proljetne sezone?

Modni trendovi nastaju na TikToku

Pomama za Zara haljinom krenula je na TikToku, sve popularnijoj i moćnijoj društvenoj mreži. Nakon gastro i beauty svijeta, TikTok je osvojio i onaj modni te postao jedna od najutjecajnijih online platformi koje ne samo da prate, već i stvaraju modne trendove. Dolazak proljetne sezone na modnom je TikToku potaknuo cijeli niz novog sadržaja. Od kratkih pregleda trendova do haulova i outfit ideja, sve što trebate znati o proljetnoj modi vrlo vjerojatno možete pronaći u obliku kratkog i zabavnog TikTok videa. U raznolikom modnom sadržaju na TikToku, istaknulo se nekoliko jasnih favorita od kojih je jedan od najpopularnijih Zara haljina.

Zara haljina koja je postala viralni hit

Jednostavna slip haljina ružičaste boje i midi dužine brzo je oduševila TikTok publiku i dobila status viralnog hita. Veliku popularnost Zara haljina može zahvaliti savršenoj kombinaciji najpopularnijih trendova sezone, jednostavnosti i laskave siluete koju su posebno pohvalile brojne korisnice TikToka. Iako na prvi pogled ostavlja dojam haljine koju se neće odvažiti obući svatko, recenzije na TikToku brzo su pobile tu pretpostavku i dokazale da odlično pristaje različitim figurama.

Zara haljina je brzo prozvana savršenom haljinom za vjenčanja i druge svečane prilike zbog čega je brzo nestala s polica Zara trgovina i online shopa. Razočarenje za sve one koji ju nisu uspjeli uhvatiti nije dugo trajalo jer viralna haljina brzo se vratila – i to u još dvije boje.

Zara viralnu haljinu u ružičastoj, ljubičastoj i zelenoj boji možete pronaći i naručiti na zara.com po cijeni od 299.90kn.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori