S liste čekanja: najpopularniji kupaći kostimi sezone

S liste čekanja: najpopularniji
kupaći kostimi sezone

@oljaryz

Produženi vikend mnogi su iskoristili za bijeg iz gradske vreve i odmor uz obalu mora, no za mnoge među nama vrijeme godišnjih odmora tek stiže. Iako smo prve ljetne odjevne komade i modne dodatke davno dodali u svoje garderobe, kupaći kostim jedna je od onih stvari čiju kupovinu volimo odgađati do zadnjeg trena. Ipak, sve raznovrsnija ponuda i sve veći broj linija kupaćih kostima u ponudi popularnih modnih brendova, ali i sve veći brendova posvećenih upravo kupaćim kostimima, taj zadatak čine bitno jednostavnijim.

Svaka nova sezona donosi nove trendove i modele kupaćih kostima koji jednostavnu kombinacija za plažu pretvaraju u efektni ljetni look. Koji modeli kupaćih kostima će obilježiti ljeto ispred nas?

‘IT’ KUPAĆI KOSTIMI ZA LJETO 2019.

Baš poput novih trendova i modela, svaka nova modna sezone donosi i nove bestsellere. Daleko od tek popularnih komada, najpoželjniji modeli sezone nerijetko dolaze i s listom čekanja ili s naznakom rasprodano. Ljetna lista tih najpopularnijih modnih bestsellera ne bi bila potpuna bez nekoliko modela kupaćih kostima.

@faithfullthebrand

Od high streeta preko brendova posvećenih kupaćim kostimima do high enda, najpopularniji kupaći kostimi za ljeto 2019. donose neodoljiv spoj jednostavnih linija i efektnog izgleda koji mu daje igra boja, uzoraka, materijala i detalja.

Uz Matteau i Hunza G, brendove posvećene kupaćih kostimima koje su na Instagramu proslavile popularne modne trendseterice, ljetna sezona je među najpoželjnijima istaknula i prvu liniju kupaćih kostima s potpisom brenda Rixo iz koje je većina modela već rasprodana. Faithfull The Brand i Self-Portrait popularnih su modni brendovi čije ćete modele kupaćih kostima obožavati jednako kao i romantične odjevne komade. Iz ponude high street brendova istaknula se kolekcija brenda Sezane te suradnja švedskog high street brenda H&M s amsterdamskih brendom donjeg rublja Love Stories. Hit modele otkrivamo u nastavku!

SEZANE

MATTEAU

HUNZA G

FAITHFULL THE BRAND

LOVE STORIES x H&M

SELF-PORTRAIT

RIXO

Foto: Instagram, H&M, Net-a-porter, Sezane

Učitati još
Zatvori