Nijanse ružičaste – najšarmantniji trend koji je osvojio modni svijet

Nijanse ružičaste – najšarmantniji
trend koji je osvojio modni svijet

@happilygrey

Prije nekoliko godina, nijanse ružičaste boje obojile su sve od najpoželjnijih odjevnih komada do make up favorita i dekorativnih detalja za uređenje doma. Millennial generacija u nježnijim nijansama ružičaste boje pronašla je onaj savršeni spoj estetski privlačnih i efektnih nijansi s daškom nostalgične romantike i vratila ih među najpoželjnije trendove.

U ružičastu boju zaljubio se i modni svijet – neki od najefektnijih i najpoželjnijih odjevnih komada i modnih dodataka istaknuli su se upravo svojoj bojom – bilo u nježnim puderastim tonovima ili vibrantnoj fuksiji. Zašto toliko volimo ružičastu boju i kako ju nositi ove, ali i sljedeće sezone?

@margoandme

Istovremeno romantična, efektna i svestrana, ružičasta boja je uvijek savršeni odabir – bez obzira na sezone i nove trendove. S neodoljivom dozom šarma, ružičasta boja se odlično kombinira s cijelom paletom i odlično izgleda kao dio razigranih, najčešće floralnih, uzoraka.

U modnom svijetu, puderasto roza tonovi svoje su mjesto pronašli ne samo unutar najnovijih trendova, već su obojili i neke od vječnih klasika koji se uvijek zadržavaju unutar naših ormara. Nježni ružičasti T-shirt zamijenio je bijeli, tenisice u millennial pink boji u nekoliko su dana nestajale s polica, a traper nikad nije izgledao romantičnije i više cool no spojen s nježnim ružičastim nijansama. Uz modne klasike i ležerne basic modele u njihovom najromantičnijem i najnježnijem izdanju, puderaste nijanse obojale su i trendi modele haljina i suknja i dodatno naglasile njihov ženstveni karakter.

@aimeesong

Kako nositi ružičastu boju? Savršeni spoj ružičastoj boji uvijek možete pronaći u neutralnoj paleti i traperu, dok će one najefektnije kombinacije stvarati u kombinaciji s jarkim i pastelnim nijansama. Jedna od trendsetericama omiljenih još uvijek je kombinacija ružičaste te klasične i jarke nijanse crvene u kombinaciji – istovremeno moćna i nježna.

U jesenskom ormaru, ružičasta boja unijet će dozu osvježenja i savršeno izgledati u spoju s mekim materijalima i zemljanim tonovima poput pletiva te nijansa bež, smeđe i zelene boje. Dozu outfit inspiracije za ljetni look obojan šarmantnom ružičastom, ali i za prve jesenske kombinacije u kojima će ružičasta biti možda neočekivana, ali vrlo efektna, pronađite u nastavku.

@wethepeoplestyle
@aimeesong
@livpurvis
@saniaclausdemina
@saniaclausdemina
@aimeesong
@wethepeoplestyle
@oliviavlopez
@wethepeoplestyle
@hannastefansson
@livpurvis
@aimeesong

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori