Ruksak u 10 praktičnih modela kao stvorenih za putovanja

Ruksak u 10 praktičnih modela kao
stvorenih za putovanja

@sincerelyjules

Nekad rezerviran za školske dane, ruksak je danas jedan od najpopularnijih modela torbi koji jednako obožavaju žene i muškarci. Njegova čar oduvijek se krije u njegovom praktičnom karakteru, no posljednjih sezona sve više modela plijenilo je pažnju svojim efektnim izgledom zbog čega su mnogi među nama upravo u ruksaku pronašli savršenu dnevnu torbu.

Najpraktičnija dnevna torba svake sezone vraća se u pregršt novih modela iza kojih se nalaze prestižne modne kuće i dizajneri, brendovi posvećeni izradi torba te high street brendovi čije se modeli ističu i kao najpristupačniji. Uz kožne modele koje ćemo nerijetko birati kao praktičnu alternativu za dnevnu torbu, modne kuće, dizajneri i brendovi svake sezone predstave i nekoliko modela kao stvorenih za putovanja.

@anabacinger

RUKSAK- NAJPRAKTIČNIJA TORBA ZA PUTOVANJA

Savršeni ruksak za putovanja dolazi s nekoliko malih promjena i bitno je sličniji onom kojeg smo nosili u školu, nego onom koji nosimo na posao. Praktičan karakter naglašen je s nekoliko dodatnih džepova, dok je meka koža najčešće zamijenjena čvrstom i izdržljivom tkaninom. Iako bitno ležerniji, i ruksaci za putovanja mogu izgledati odlično što potvrđuje i činjenica da je Kanken model skandinavskog brenda Fjällräven jedna od trenutno najpopularnijih torbi na svijetu koju svi obožavaju.

Koji su ruksaci, u Kanken model, istovremeno praktični, cool i kao stvoreni za sva putovanja ispred vas? Deset odličnih pronašli smo i izdvojili u nastavku!

adidas
Reserved
Burberry
Herschel Supply Co.
Urban Outfitters
Fjällräven
Moncler
Prada
H&M
Adventurist Backpack Co.

Foto: Instagram, Fjällräven, H&M, Need Supply Co., My Theresa, Reserved, Urban Outfitters

Preporuka

Zatvori