Cool ruksaci za novu sezonu koji će postati vaš omiljeni modni dodatak

Cool ruksaci za novu sezonu koji će
postati vaš omiljeni modni dodatak

Unazad nekoliko sezona, najpraktičnije izdanje dnevne torbe pronašli smo u ruksacima. Za sve školarce, početak jeseni donosi povratak u školce klupe s ruksakom na leđima. No, čak i ako su školski dani daleko iza vas, ruksak je ove jeseni i više no poželjan modni dodatak unutar svakog ormara. Uz poznate dizajnere koji su prije nekoliko sezona prepoznali taj neodoljivi spoj praktičnog modela i trendi izgleda, high street brendovi iz sezone u sezonu donose nekoliko novih modela.

PRAKTIČNI RUKSAK JE SAVRŠENA JESENSKA TORBA

Nova sezona praktične modele ruksaka spojila je s neutralnim i jarkim bojama, metalnim detaljima, a osim meke umjetne ili prave kože, prirodni materijali poput bambusa i rafije istaknuli su se kao trendi model koji donosi najpraktičnije izdanje omiljenog trenda pletenih torbi koji ćemo nositi i nakon završetka ljetne sezone.

Osim što će vam olakšati nošenje svih (ne)potrebnih stvari, ruksaci ove jeseni nose i najnovije trendove. Unutar linija modernog dizajna, ruksaci za novu sezonu daleko su klasičnih – sada ih krase nove boje i detalji te zanimljive teksture koje im donose cool izgled.

Praktične i cool ruksake koji će unijeti bezbrižnost u vašu jesensku garderobu izdvojili smo u nastavku.

Chloe

See by Chloe

See by Chloe

Mansur Gavriel

Wicker Wings

Fendi

Proenza Schouler

Fendi

Burberry

Stradivarius

Zara

Zara

Zara

Stradivarius

Bershka

Kara

Abaca

Stradivarius

adidas

Herschel Supply Co.

Foto: Instagram, adidas, Bershka, Need Supply Co., Net-a-porter, Stradivarius, Zara

Učitati još
Zatvori