Kakve ćemo haljine u francuskom stilu nositi ovog proljeća?

Kakve ćemo haljine u francuskom stilu
nositi ovog proljeća?

Desetljećima, Francuskinje nose status najbolje odjevenih žena na svijetu u čijem prepoznatljivom stilu koji odiše neopterećenom elegancijom i suptilni seksipilom mnogi pronalaze savršenu inspiraciju za jednostavne kombinacije s maksimalnim efektom. Iako su klasični krojevi i neutralna paleta početak i kraj ormara svake Francuskinje, njihovu jednostavnost unutar chic kombinacija nerijetko razbijaju uz pomoć neočekivanih ili upečatljivih komada. Od točkastog uzorka i ružičaste boje do neobičnih modnih detalja, Francuskinje su svakom svojom street style kombinacijom uspjele koračati korak ispred trendova i predvidjeti one koji su obilježili sezonu u kojoj se nalazimo.

Kao zvijezda proljetnih trendova očekivano se istaknula jednostavna, udobna i ženstvena haljina, a najpoželjniji modeli kriju se u kolekciji s potpisom Parižanke Jeanne Damas čiji stil savršeno oslikava klasičan francuski stil s modernim pomakom koji ga čini još poželjnijim i šarmantnijim.

ROUJE HALJINE KOJE ŽELIMO U SVOJOJ PROLJETNOJ GARDEROBI

Od prve kolekcije koja je predstavljena 2016. godine do danas, francuski brend Rouje iza kojeg se nalazi poznata Parižanka postao je sinonim za jednostavne i ženstvene modele koji u svaku garderobu i kombinaciju unose dašak francuskog stila. Svakom novom kolekcijom, Jeanne Damas je oduševila modnu publiku i probudila frankofile u nama, a ništa drugačija nije ni najnovija Rouje kolekcija za proljeće u kojoj smo već pronašli svoje proljetne modne favorite.

U središtu proljetne kolekcije nalaze se haljine kao jedan od ključnih komada u ormaru svake Francuskinje. Ženstvene siluete krase jednostavne linije i klasični krojevi, romantični cvjetni uzorci i raskošna paleta boja koja donosi spoj neodoljivih pastelnih i jarkih tonova. Bez obzira na dužinu koja varira od mini do midi, Francuskinje uvijek biraju one najjednostavnije modele poput haljine na preklop, haljine na kopčanje i slip haljine, a proljetna Rouje kolekcija donosi im efektnim odmakom od njihovog klasičnog karaktera. U nastavku smo izdvojili tridesetak novih modela s potpisom brenda Rouje koje već možete pronaći na službenoj stranici brenda i dodati u svoju shopping košaricu, a koji će u vaš ormar unijeti šarm francuskog stila i postati jedan od favorita koje ćete nositi uvijek i svugdje.

 

 

 

Učitati još
Zatvori