Pariški brend ima ‘it’ haljinu sezone u 10 različitih boja i uzoraka

Pariški brend ima ‘it’ haljinu sezone u 10 različitih boja i uzoraka

Klasični krojevi i neutralna paleta početak su i kraj ormara svake Francuskinje. Ipak, jednostavnost unutar chic kombinacija nerijetko razbijaju uz pomoć neočekivanih ili upečatljivih komada. Od točkastog uzorka i ružičaste boje do neobičnih modnih detalja, Francuskinje su svakom svojom street style kombinacijom uspjele koračati korak ispred trendova i predvidjeti one koji su obilježili sezonu u kojoj se nalazimo.

Kao zvijezda ljetnih trendova očekivano se istaknula jednostavna, udobna i ženstvena haljina, a najpoželjniji modeli kriju se u kolekciji s potpisom Parižanke Jeanne Damas čiji stil savršeno oslikava klasičan francuski stil s modernim pomakom koji ga čini još poželjnijim i šarmantnijim.

GABINETTE JE IT HALJINA SEZONE S DOZOM FRANCUSKOG CHICA

Od prve kolekcije koja je predstavljena 2016. godine do danas, francuski brend Rouje iza kojeg se nalazi poznata Parižanka postao je sinonim za jednostavne i ženstvene modele koji u svaku garderobu i kombinaciju unose dašak francuskog stila. Svakom novom kolekcijom, Jeanne Damas je oduševila modnu publiku i probudila frankofile u nama, a ništa drugačija nije ni Rouje kolekcija za ljeto u kojoj smo pronašli svoje modne favorite.

U središtu ljetne kolekcije istaknule su se haljine kao jedan od ključnih komada u ormaru svake Francuskinje. Ženstvene siluete krase jednostavne linije i klasični krojevi, romantični cvjetni uzorci i raskošna paleta boja koja donosi spoj neodoljivih pastelnih i jarkih tonova. 

It model za ljeto 2019. je haljina Gabinette. Jednostavna i ženstvena, Gabinette haljina dolazi u deset različitih boja i uzoraka, uvijek u istom svestranom kroju na preklop koji će laskati svakoj figuri, s gumbima kao decentnim, ali i efektnim detaljem te kratkim rukavima. U kojim bojama i uzorcima ju možete pronaći? Sve verzije Gabinette haljine otkrijte u nastavku, a naručiti ju možete na rouje.com.

Foto: Rouje

Učitati još
Zatvori