Street style inspiracija: ‘all black’ kombinacija Rosie Huntington Whiteley

Street style inspiracija: ‘all black’ kombinacija Rosie Huntington Whiteley

Rosie Huntington Whiteley

Rosie Huntington Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley je svoju karijeru započela kao model i svojim izgledom u trenu osvojila najprestižnije modne piste i naslovnice brojnih časopisa. Nakon modne, Rosie je osvojila i street style scenu na kojoj se istaknula jednostavnim, ali efektnim kombinacijama koje smo i sami poželjeli ostvariti unutar svoje garderobe. Tajna njezinog odličnog street style stila nalazi se u jednostavnom spoju klasičnih i basic modela. Svestrane dnevne kombinacije u kojima uvijek izgleda besprijekorno savršeno odgovaraju na brojne njezine brojne dnevne obaveze.

Posljednja u nizu odličnih kombinacija iz ormara Rosie Huntington-Whiteley donosi savršeno modno rješenje za prijelazno razdoblje ispred nas.

ALL BLACK KOMBINACIJA ZA SVAKI DAN

Rosie Huntington Whiteley

Rosie Huntington Whiteley

Odlično street style izdanje Rosie Huntington Whiteley koje je nedavno nosila u Parizu donosi spoj klasičnog blejzera, traperica, košulje i tankog pletiva. Kako bi cijelu kombinaciju učinila najjednostavnijom i najsvestranijom mogućom, Rosie se odlučila za all black kombinaciju. Istovremeno jednostavna, svestrana i nevjerojatno chic, ova kombinacija obojana crnom bojom savršeno će se uklopiti u svaki stil i odgovoriti na izazov dnevne uniforme.

Klasične i basic komada iz proljetne garderobe Rosie je začinila jednako elegantnim i klasičnim modnim dodacima. Crna YSL torba i crne gležnjače su nenametljivi klasici koji savršeno nadopunjuju ovu jednostavno kombinaciju, dok crna sunčane naočale s istaknutim mačkastim okvirima u kombinaciji s uredno skupljenom niskom punđom donose dašak glamura u jednostavan dnevni outfit.

Komade uz pomoć kojih i sami možete ostvariti ovaj jednostavan, ali efektan dnevni look Rosie Huntington Whiteley pronašli smo u high street kolekcijama i istaknuli u nastavku.

H&M

H&M

Mango

Mango

H&M

H&M

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Zara

Zara

Mango

Mango

YSL

YSL

Foto: Splash News, H&M, Mango, Massimo Dutti, Zara, YSL

Učitati još
Zatvori