Romantična čipka i ljetni odjevni komadi su savršeni spoj – pronašli smo najljepše modele

Romantična čipka i ljetni odjevni komadi su savršeni spoj – pronašli smo najljepše modele

U odjevnim komadima od raskošne čipke žene su oduvijek pronalazile savršen odgovor na brojne modne dileme. Njezina elegancija uživa u velikoj popularnosti još od viktorijanskog doba kada je krasila raskošne haljine povišenog okovratnika. Svojom raskošnom teksturom i ženstvenošću koji donosi baš svakom komadu, čipka je poslužila i kao inspiracija brojnim dizajnerima.

Iz desetljeća u desetljeće, čipka je pronalazila svoje mjesto u najraskošnijim kreacijama prestižnih modnih kuća. Danas, raskoš čipke dostupnija je i raznovrsnija no ikad, a osim kreacija s potpisom poznatih modnih kuća i dizajnera, ona je dio i pristupačnih high street kolekcija.

Romantična čipka krasi najljepše ljetne modele

Ljetna sezona donijela je čipkaste komade u njihovom najprozračnijem i najromantičnijem izdanju. U elegantnoj bijeloj boji ili u raskošnim pastelnim nijansama, čipka je i ove sezone stvorile neke od najljepših komada. Uz uvijek popularne čipkaste haljine za kojima ćemo ovog ljeta posegnuti kao savršenim odgovorom za posebne i večernje prilike, bluze i topovi od čipke istaknuli su se kao još svestraniji izbor. Osim unutar večernjih kombinacija, elegancija čipkaste bluze istaknut će se i u poslovom looku ili u spoju s omiljenim parom traper hlača.

Najromantičnije modele u kojima ćemo poželjeti provesti ostatak ljetne sezone, a koje ćemo, s prebačenom jaknom ili blejzerom, nositi i za prvih jesenskih dana, izdvojili smo u nastavku.

Sezane
Twinset
H&M
Self Portrait
Self Portrait
Sezane
Zara
Twinset
Loewe
Mango
Lela Rose
Zara
Sezane
La Ligne
H&M
RIXO
Zara
Mango
Loewe
Miu Miu
Valentino
H&M
Sezane
Andrew GN
Miguelina

Foto: Instagram, H&M, Mango, Net-a-porter, Sezane, Twinset, Zara

Učitati još
Zatvori