Najudobnije cipele u kojima ćemo provesti jesenske dane

Najudobnije cipele u kojima ćemo
provesti jesenske dane

Stigli su nam kišni i svježi jesenski dani koji su najavili hladne mjesece ispred nas i označili savršeni trenutak za sezonsku transformaciju garderobe. Iako smo prve jesenske modele i trendove već dodali u svoje ormare, sada je vrijeme da fokus stavimo na svestrane, funkcionalne i, ono najvažnije, ugodne za nošenje modele u kojima ćemo provesti cijelu jesensku, ali i zimsku sezonu. Uz nezaobilazne odjevne favorite za hladne dane poput toplog pletiva i kaputa, jednu od ključnih uloga u svakoj jesenskoj i zimskoj garderobi i kombinacije odigrat će obuća koju biramo.

U potrazi za najboljim modelima cipela koje ćemo nositi ove jeseni i zime, tražit ćemo nekoliko različitih stvari. Na prvom mjestu bez sumnje će se istaknuti udobnost kao najvažniji faktor u odabiru jesenske i zimske obuće. Kako bismo bili sigurni da smo odabrali najbolje i najudobnije cipele, na drugom mjestu naći će se kvaliteta materijala i izrade. Na trećem mjestu naći će se sam izgled modela – jednostavna silueta i neutralne boje onaj su savršeni spoj koji stvara najprivlačniji modele, dok im onaj upečatljivi pomak donose trendi detalji poput zakovica i kopči.

Gdje možete pronaći udobne i kvalitetne cipele za sezonu jesen/zima 2020./2021. koje će odlično pristajati baš svakoj kombinaciji?

Nero Giardini
Nero Giardini

Najudobnije i najkvalitetnije cipele nose europski potpis

Odgovor na potragu za savršenim modelom cipela svake sezone potražit ćemo na policama Rodea trgovina. Kako bi svojim kupcima osigurao najbolju ponudu modela i provjerenu kvalitetu, popularni lanac obuće u svojim trgovinama okuplja vodeće europske brendove obuće poput brendova Ara, Rieker, Skechers, IMAC, IGI&Co, Nero Giardini, Wonders, Gioseppo, Arberola, Mascia, Zen. Svi oni međusobno se razlikuju kada je riječ o modelima koje nude, ali jedna stvar im je zajednička – kvaliteta izrade i materijala koju garantiraju.

Europski brendovi cipela na svjetskoj modnoj sceni ističu se modelima izrađenim od najkvalitetnijih materijala što svaki par cipela čini ugodnim za nošenje i vrijednim investicije jer će trajati godinama. Osim vrhunskih materijala od kojih su izrađeni svi modeli cipela koje možete pronaći na policama Rodea trgovina, iza tih se modela nalazi i vrhunska izrada koja proizlazi iz tehnika najvećih europskih majstora implementiranih u modernu proizvodnju.

Nero Giardini

S Rodeom uvijek možete računati na kvalitetu i udobnost, a kako biste uvijek bili sigurni i da ste odabrali savršeni model cipela za svoj nogu i stil, u svakoj Rodea trgovini očekuje vas educirano i iskusno prodajno osoblje u potpunosti posvećena kupcu te zahvaljujući manjem formatu prodavaonica uvijek je na raspolaganju.

Top modeli za jesen i zimu iz Rodea kolekcije

Za jesensku i zimsku sezonu, lanac trgovina Rodea pripremio je odličan izbor modela. Za jesenske dane, na Rodea policama možete pronaći najudobnije modele jesenskih cipela, ravne ili s potpeticom. Uz jesenske cipele idealne za poslovne kombinacije, na Rodea policama možete pronaći omiljene sportske modele – trendi tenisice koje su posljednjih nekoliko sezona jedan od najpopularnijih modnih dodataka na svijetu. Jesenska i zimska kolekcija cipela ne bi bila potpuna bez čizama, a Rodea je pripremila raznolik izbor modela među kojima se kao najpoželjnije ističu crne gležnjače.

U nastavku pogledajte neke od udobnih modela iz aktualne Rodea ponude koje možete pronaći u najbližoj Rodea trgovini i na rodea.hr, a sve novosti i noviteta pratite i na Rodea Instagram profilu i Facebook stranici.

Crne gležnjače

NeroGiardini
IGI
igi&Co.
Rieker
Rieker

Trendi tenisice

Skechers
Gioseppo
Navigare

Jesenske cipele

Ara
Wonders
igi&CO

Foto: Rodea

Učitati još
Zatvori