Ova divna cvjetna haljina je prvi ‘it’ komad za proljeće i ljeto

Ova divna cvjetna haljina je prvi
‘it’ komad za proljeće i ljeto

@hannastefansson

U modnom svijetu, prve kolekcije označile su početak nove sezone i unijele dašak svježine u našu garderobu. Zimske favorite polako smo počeli mijenjati proljetnim novitetima koji će biti savršeni početak naše nove garderobe i proljetnog looka. Slojevi pletiva uskoro će biti daleko iza nas, a najnoviji trendovi i upečatljivi komadi poput onih obojenih jarkim bojama te statement modni dodaci i tijekom nadolazećih proljetnih i ljetnih dana još jednom će unijeti raznolikost u naš ormar, a svakodnevno biranje outfita pretvoriti u zabavnu modnu igru.

Ipak, u potrazi za najnovijim trendi modelima uvijek tražimo i one koji će osim osvježenja donijeti i jednostavnost u stvaranje svakodnevnih outfita. Jedan od trendi komadima kojima nećemo moći odoljeti bit će ženstvene i zavodljive cvjetne haljine. Za dnevne i večernje, ležerne i elegantne kombinacije, cvjetna haljina tijekom proljetne i ljetne sezone bit će savršeni izbor za baš svaku priliku. Iako su tek stigle prve kolekcije za proljetnu i ljetnu sezonu, a ispred nas je još i nekoliko hladnih zimskih tjedana, jedna haljina već se istaknula kao it komad za novu sezonu.

@rixo

IT HALJINA PROLJETNE SEZONE

Prva it komad za sezonu proljeće/ljeto 2019. godine je divna cvjetna haljina s potpisom sve popularnijeg britanskog brend Rixo London u kojoj su popularne trendseterice već pronašle savršeni komad za godišnji odmor u toplijim krajevima. Najpoželjnija haljina za nadolazeće proljetne i ljetne dane donosi neodoljiv spoj cvjetnog uzorka u vibrantnim jarkim bojama, maxi dužine i kroja koji stvara laskavu siluetu, a kao savršeni detalj istaknuli su se blago povišeni ovratnik i duboki izrez na leđima koji spojeni stvaraju skladan kontrast.

Rixo London

Rixo London Lucy haljinu možete pronaći i naručiti na službenoj stranici brenda te u poznatom online shopu najboljih modnih brendova net-a-porter.com, a kako ju već nose popularne trendseterice – pogledajte u nastavku.

@emilisindlev

@emmalouiseconnolly

@monikh

@rixo

@whitstreet

Rixo London

Rixo London

Foto: Instagram, Net-a-porter

Učitati još
Zatvori