I jednu od najljepših torba sezone krasi točkasti uzorak

I jednu od najljepših torba sezone
krasi točkasti uzorak

Raskošne boje i vibrantni uzorci nalaze se u samom središtu ljetnih modnih trendova, a kao jedan od najpoželjnijih odabira iz neodoljive ljetne palete istaknuo se točkasti uzorak. Istovremeno klasičan i trendi, elegantan i šarmantan, točkasti uzorak odlično pristaje svakom modelu i odlično izgleda u svakoj garderobi. Nakon točkaste haljine koja je veliki povratak malih točkica najavila već na samom početku sezone, ljetne kolekcije donijele su nove modne favorite ukrašene it uzorkom sezone! Jedan od njih je torba s potpisom sve popularnijeg modnog brenda Rejina Pyo.

Točkasta torba koju želimo ovog ljeta

Iako ga možda još niste upoznali, odlične modele s potpisom britanskog brenda Rejina Pyo zasigurno ste zamijetili na stranicama modnih časopia ili kao dio nekih od najboljih odjevnih kombinacija Meghan Markle, Florence Pugh i mnogih drugih poznatih lica čiji stil volimo. Unazad nekoliko godina, Rejina Pyo istaknula se kao jedno od najperspektivnijih imena nove generacije londonskih modnih dizajnera, a njezine kolekcije uvijek su isticale neke od najpoželjnijih modnih favorita sezone. Torbe su uvijek bile jedan od najpopularnijih modela iz Rejina Pyo kolekcija, a model Nena bestseller je koji se svake sezone vraća u novom izdanju – obojan novim bojama i uzorcima te u novim materijalima.

Kolekcija za proljeće/ljeto 2020. istaknula je Nena torbu u vibrantnim bojama koje će u trenu osvježiti i začiniti svaki proljetni i ljetni ormar i look. Još popularniji od modela u jarkim bojama, model je ukrašen točkastim uzorkom koji se istaknuo kao jedan od ne samo najboljih Rejina Pyo modela i točkastih modela ove sezone, već i kao jedan od najpoželjnijih modela uopće za ljetne dane ispred nas.

Dovoljno velika da u njoj možete nosite sve one najvažnije stvari koje uvijek volimo imati nadohvat ruke, Rejina Pyo Nena točkasta torba jednostavnog je dizajna, dok joj šarmantni karakter, uz točkice i druge trendi boje i uzorke, donosi kratka ručka s velikom mašnom. Točkasti model izrađen je od tkanine svilenkastog izgleda – na taj načina, dizajnerica Rejina Pyo spojila je dva velika trenda iz svijeta torbi: pouch torbu i marama torbu.

Točkasti Nena model dostupan je na službenoj stranici brenda rejinapyo.com, baš kao i druge verzije popularne Nena torbe koje smo izdvojili u nastavku.

Foto: Rejina Pyo

Učitati još
Zatvori