Brend iza omiljenih haljina sada ima i najpoželjnije traperice sezone

Brend iza omiljenih haljina sada ima i
najpoželjnije traperice sezone

Yael Alalo je 2009. godine karijeru modela zamijenila onom dizajnerice i pokrenula svoj brend koji je u nekoliko efektnih modela haljina osvojio modni svijet. Brend Reformation danas je jedan od najpopularnijih high street brendova koji svakim komadom savršeno odgovara na želje nove millennial generacije. Osim privlačnog dizajna koji donosi neodoljivi spoj klasičnih krojeva i trendi boja ili uzoraka, brend Reformation na modnoj high street sceni istaknuo se i kao jedan od rijetkih brendova iza čijih komada se nalazi osviješteni pristup prema samoj proizvodnji koji se provlači kroz održive metode i materijale.

Nedavno, popularni brend sa sjedištem u Los Angelesu svojoj ponudi dodao je liniju jednog od najpopularnijih komada u garderobi svake trendi djevojke iz L.A.-a, ali i basic favorita u ormarima diljem svijeta. Nakon haljina, Reformation traperice postale su jedan od najpoželjnijih modela brenda i high street komada općenito. Reformation linija traperica donosi nekoliko odličnih modela među kojima će baš svatko pronaći svoj savršeni model, a kao najpopularniji među njima već se istaknuo Mid Crop Flare Jean model.

REFORMATION IMA NAJPOPULARNIJE TRAPERICE SEZONE

Ref Jeans linija traperica donosi dvadesetak modela među kojima su se kao savršeni trendi model ove sezone istaknule Mid Crop Flare Jean traperice koje donosi spoj najpoželjnijih proljetnih trendova u svijetu hlača ove sezone, svijetli traper i zvonaste nogavice inspirirane trendom sedamdesetih godina.

Za najpopularnijim modelom traperice već su posegnule brojne trendseterice, ali i sve brojnije obožavateljice brenda zbog čega je najpopularniji model u nekoliko dana nestao s polica njihovog online dućana. Ubrzo, iza Mid Crop Flare Jean modela stvorila se lista čekanja koja je prešla broj od 3000 strpljivih fanova. Sada, najpopularnije traperice sezone su se vratile, a njih i ostatak odlične Ref Jeans kolekcije možete pronaći ovdje.

Reformation traperice

Reformation

Reformation traperice

Reformation

Reformation traperice

Reformation

Reformation traperice

Reformation

Reformation traperice

Reformation

Reformation traperice

Reformation

Reformation traperice

Reformation

Foto: Instagram, Reformation

Učitati još
Zatvori