Omiljeni brend trendseterica opet ima divne haljine

Omiljeni brend trendseterica opet
ima divne haljine

Kada je riječ o modnim brendovima koji u današnje vrijeme imaju jako dobru priču, izdvojiti bi svakako trebalo američki Reformation. Brend pokrenut u 2009. godini od strane nekadašnje manekenke Yael Aflalo, dosad je osvojio većinu trendseterica, a osim trendi dizajnom svojih haljina, Reformation se također ističe proizvodnim procesom koji podrazumijeva ekološki održive metode i materijale. Mnoge njihove tkanine su prirodne ili se u proizvodnji iskorištavaju vintage materijali, a cijeli proces, od ideje o modelu do njegova plasmana u prodaju, počiva na etičkim principima, kako bi Reformation, prema vlastitim riječima, mogao izrađivati lijepu odjeću s neusporedivo manjim utjecajem na okoliš od konvencionalnih brendova brze mode.

Ovaj modni brend s bazom u Los Angelesu, svakom novom kolekcijom uspijeva izazvati veliki hype. Ako se sjećate, pisali smo vam o jednoj njegovoj divnoj haljini na prugice koju su prošlog ljeta nosile sve Instagram djevojke, a uoči blagdana osvojila nas je i Reformation haljina naziva Rome, s dubokim izrezom na leđima. Sada je vrijeme došlo za predstavljanje proljetne kolekcije trendsetericama omiljenog brenda.

Reformation haljine za proljeće 2018.

Nova kolekcija brenda Reformation uvelike se oslanja na trendove koji su se počeli pojavljivati još u prošloj toplijoj sezoni, te donosi snažnu retro vibru u svaki ženski ormar. Kolekcija haljina za proljeće 2018. uključuje sve od mini do midi modela, a njih karakteriziraju delikatni uzorci cvijeća i točkica. Krojevi na preklop i vezanje, volani i mašnice, dodatno uljepšavaju lepršave modele Reformation haljina, kojih će uskoro biti pun Instagram. Novu kolekciju pronaći možete ovdje, a mi vam u nastavku donosimo naljepše modele.

Reformation14

Reformation15

Reformation16

Reformation11

Reformation10

Reformation4

Reformation

Reformation3

Reformation9

Reformation6

Reformation5

Reformation12

Reformation13

Reformation7

Reformation2

Foto: Reformation

Učitati još
Zatvori