Neodoljive Puma tenisice s mašnom na peti su stigle u Hrvatsku

Neodoljive Puma tenisice s mašnom na
peti su stigle u Hrvatsku

puma-suede-bow-10

Trenutak u kojem smo ponovno zavoljeli tenisice do te mjere da su se uvukle u svaki aspekt svakodnevne garderobe dogodio se toliko neočekivano da nitko nije mogao predvidjeti u kojem smjeru će se kretati. I na tronu su se dosta dugo zadržala razvikana sportska imena s ponovnim izdanjima svojih klasičnih modela, sve dok prošle godine iz sjene nije izašao brend bez kojeg aktualnu street scenu tenisica danas ne možemo ni zamisliti. Pogađate, radi se o Pumi.

puma-suede-bow-9

U pravom trenutku na pravom mjestu, kada smo se već umorili od klasike, hype koji su uspjeli stvoriti sa svojim reizdanjima je iznenadio sve. Govorimo, naravno, o Puma Heart liniji koja je zahvatila Suede i Basket modele. Već poznatim kalupima podarila je nov život u obliku svježih nijansi i jednog detalja koji je žensku publiku oborio s nogu – mašni. Široke vezice ovih tenisica, satenske, baršunaste ili klasične, mogu se zavezati u mašnu i to je bilo dovoljno da ovi modeli uđu u povijest kao jedni od najpopularnijih u 2017. godini na svjetskoj razini. Nosili su ih svi, nove nijanse su stizale gotovo svakog mjeseca, a s polica trgovina su nestajale u sekundi.

puma-suede-bow-7

Nove Puma Suede Bow tenisice

Stoga ne iznenađuje da je brend odlučio dodatno razvijati ovu dobitnu formulu koja neprestano privlači obožavatelje. Nova godina i nova sezona donose nešto malo drugačije, no jednako šarmantno. Još jednom s Carom Delevingne kao svjetski poznatim zaštitnim licem, u sklopu nove Do You kampanje, nedavno je lansiran Puma Suede Bow model. I sada je na veselje Puma ljubiteljica došao u Hrvatsku!

puma-suede-bow-8

Mašna je još jednom glavni adut. Ženstvene tenisice se od već poznatih modela razlikuju po satenskoj mašni koja je ovog puta aplicirana na petu. U skladu s mašnom, u istoj boji i također u satenu, izvedena je i prepoznatljiva Puma linija koja se proteže od pete prema prstima. Suede modelu je zaštitni znak brušena koža od čega se ne odstupa ni kod Suede Bow modela, a potplat ostaje u bijeloj boji. Vezice su zato malo manje primjetne, ali dolaze u istoj nijansi kao i sama boja tenisice. Ključni model je obožavane ružičaste boje, ali ljetni dani donose i neke nove nijanse.

puma-suede-bow-6

U ShoeBeDo trgovine i web-shop stiglo je sveukupno pet nijansi Puma Suede Bow tenisica – spomenuti ružičasti, intenzivniji pink, tirkizni, u boji lavande i crni model. Spajajući sportsku siluetu i modne trendove, novi je model odvažan, ženstven i savršen za uličnu modnu pistu, a s obzirom na stanje u stranim online trgovinama, očekujemo da će i u Hrvatskoj planuti s polica!

puma-suede-bow-1

puma-suede-bow-3

puma-suede-bow-5

puma-suede-bow-2

puma-suede-bow-4

Foto: Puma

Učitati još
Zatvori