Ležerna elegancija u prvoj proljetnoj Zara kolekciji

Ležerna elegancija u prvoj
proljetnoj Zara kolekciji

Proljetna sezona se čini daleko, no prvi proljetni trendovi i modeli već su stigli u naše omiljene modne trgovine. S potpisom modnih kuća, dizajnera i brendova, prve kolekcije za proljeće 2020. potaknule su nas da počnemo razmišljati o velikoj transformaciji koju početak proljetne sezone uvijek donosi unutar naših ormara. Stvaranje nove garderobe vratit će nas našim starim favoritima, ali i ponuditi bezbroj novih trendova, dok će iza onih najsvestranijih i najpoželjnijih modela nalaziti spoj klasika i trendova.

Upravo se savršen spoj modnih klasika i najnovijih trendova nalazi iza prve proljetne kolekcije s potpisom high street brenda Zara.

Prvi Zara modeli za proljetnu sezonu

Istovremeno elegantni i ležerni, novi Zara odjevni komadi u našu će garderobu za proljetnu sezonu unijeti najbolje od oba svijeta s posebnim naglaskom na moderan izgled svakog od modela. Minimalistička modna priča sa Zara potpisom svoj početak pronašla je u klasičnim krojevima i inspiraciji stilom i estetikom devedesetih. Ipak, s dodatkom novih trendova u detaljima, svaki od jednostavnih modela dobio je cool izgled.

U eleganciju modnih klasika, Zarin dizajnerski tim udahnuo je dozu neodoljive ležernosti, dok je kada govorimo o kolorističkom izboru ostao unutar jednostavnosti crne i bijele, s tek nekoliko modela koji su neutralnu modnu priču osvježili i začinili zagasitim i zemljanim tonovima te decentnim floralnim motivima. Uz krojeve i boje, velika pozornost posvećena je i odabiru materijala koji također savršeno prenose karakter cijele kolekcije – koža, traper i štof našli su se u fokusu.

Kako izgledaju novi Zara modeli u kojima ćete se osjećati ugodno i izgledati sređeno? Naše favorite iz prve proljetne kolekcije izdvojili smo u nastavku, a sve ih možete pronaći u najbližoj Zara trgovini ili u njihovom online shopu.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori