Prve jesenske favorite već smo pronašli u novoj kolekciji H&M-ovog sestrinskog brenda

Prve jesenske favorite već smo pronašli u novoj kolekciji H&M-ovog sestrinskog brenda

H&M je jedan od najpopularnijih high street brendova na svijetu, no iza njega krije se cijeli niz odličnih sestrinskih brendova. Arket, COS i & Other Stories samo su neki od H&M-ovih sestrinskih brendova o kojima se sve više priča u modnom svijetu. Nedavno, svi oni uveli su dostavu u Hrvatsku i oduševili domaće ljubitelje mode koji su dosad njihove trgovine posjećivali tek na putovanjima. Nakon odličnih ljetnih kolekcija modela koje još uvijek možete pronaći u njihovim online shopovima an sezonskom snjiženju, H&M sestrinski brendovi koje ćete uskoro zavoljeti više od H&M-a predstavili su svoje prve jesenske kolekcije i ponudili bezbroj razloga za online shopping na njihovim virtualnim policama.

Kolekcija u kojoj smo već pronašli nove modne favorite zbog kojih s nestrpljenjem iščekujemo prve jesenske favorite ona je s potpisom modnog brenda Arket.

Prva jesenska kolekcija s Arket potpisom

Prvi trendovi za sezonu jesen/zima 2020. u najnovijim high street kolekcijama istaknuli su efektne odjevne komade koji će izgledati odlično spojeni zajedno, ali i u kombinaciji s već postojećom jesenskom garderobom kojoj ćemo se vratiti s posljednjim ljetnim danima. S naglaskom na eleganciju klasika, ali i trendi odmakom od klasičnog u detaljima i samom dizajnu.

Nakon Inditex brendova Massimo Dutti, Stradivarius i Zara, svoju jesensku kolekciju predstavio je i modni brend Arket i istaknuo nekoliko ključnih modela koje ćemo uskoro viđati posvuda i poželjeti u svojoj garderobi. Kao četiri it trenda za prve jesenske dane Arket je istaknuo odjevne komade od kože, traperice, haljine i jesensku jaknu s prošivima.

Uz jesenske haljine, lagane jakne, nekoliko modela uvijek popularnih traperica i cool modele od kože, prva Arket kolekcija donijele i one nezaobilazane basic modele unutar svake jesenske garderoba poput T-shirtica, bijele košulje, loaferica i tenisica.

Naše favorite otkrijte u nastavku, a sve modele možete pronaći i kupiti na arket.com.

Foto: Arket

Učitati još
Zatvori