Omiljeni proljetni uzorak u 30 odjevnih komada i 10 ideja kako ga nositi

Omiljeni proljetni uzorak u 30 odjevnih
komada i 10 ideja kako ga nositi

Jednostavni, elegantni i svestrani samo su neki od epiteti koji opisuju modne klasike. Kao ključni odjevni komadi i dodaci u svakom ormaru, modni klasici donose savršeni spoj jednostavnost i elegancije koju pronalaze u jednostavnim krojevima i siluetama te neutralnim bojama. Od bijele košulje do crnog blejzera do nude salonki i elegantne torbe u neutralnoj nijansi, modni klasici u svakoj se garderobi ističu kao odjevni komadi na koje baš uvijek možete računati i u kojima ćete lako pronaći savršeni početak dnevnih i večernjih, ležernih i elegantnih kombinacija.

Svestranost modnih klasika bez sumnje se krije u neutralnoj paleti boja koja ih krasi. Ipak, među najpoželjnijim odjevnim komadima i modnim dodacima kojima se uvijek iznova vraćamo svoje je mjesto pronašao i prugasti uzorak. Kao modni klasik s modernim pomakom, prugasti uzorak istovremeno je klasičan i trendi, efektan i jednostavan za kombiniranje.

PRUGASTI UZORAK – KLASIK KOJEG OBOŽAVAMO

Kao odličan početak baš svake kominacije, prugice unutar ormara možemo tretirati kao neutralnu boju jer osim što će se slagati s svakom bojom iz palete koju nudi vaš ormar, prugasti uzorak zanimljiv spoj stvara i sa drugim uzorcima.

Uz klasičnu kombinaciju tamnoplave ili crne i bijele boje, jednostavnost prugastog uzorka u novim kolekcijama osvježile su jarke boje u kombinaciji s neutralnom bojom ili dinamičnim šarenim uzorcima. Uz vibrantne boje, trendi krojevi i detalji te asimetrične siluete koje se poigravaju njegovim linijama i donose dodatan element razigranosti trikovi su kojim su high street brenodvi stvorili novo izdanje omiljenih prugastih komada.

Iako uvijek nosi dašak ljeta i francuskog šarma, prugasti uzorak davno je prerastao granice ljetne garderobe i postao klasik kojeg obožavamo i nosimo tijekom čitave godine. High street brendovi su svojim novim kolekcijama najavili proljeće, a prugasti uzorak uvukao se u baš svaku od njih. Kako ga nositi i gdje pronaći najbolje proljetne komade? U nastavku donosimo deset odličnih outfit ideja i trideset prugastih komada iz proljetnih kolekcija popularnih modnih kuća, dizajnera i high street brendova.

30 PRUGASTIH KOMADA ZA PROLJETNE DANE

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

H&M

H&M

H&M

H&M

Bershka

Uterque

Uterque

Gucci

Marques’ Almeida

M.i.h Jeans

Rosie Assoulin

Mary Katrantzou

& Other Stories

& Other Stories

Michael Kors

MDS Stripes

Stradivarius

Stradivarius

Roland Mouret

Rejina Pyo

Patrizia Pepe

Patrizia Pepe

Patrizia Pepe

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Net-a-porter, Patrizia Pepe, Stradivarius, Uterque, Zara, & Other Stories

Učitati još
Zatvori