22 prugaste haljine za posao kada je vani baš jako vruće

22 prugaste haljine za posao kada je
vani baš jako vruće

Iako smo ljeto mjesecima s nestrpljenjem iščekivali, ljetne vrućine u gradu malo je tko dočekao s veseljem. Visoke temperature i užareni gradski asfalt boravak u gradu učinit će manje ugodnim, a odabir svakodnevnih kombinacija pretvoriti u pravi modni izazov, osobito kad je o elegantnim poslovnim kombinacijama riječ. I dok su mnogi već pobjegli iz grada kako bi potražili relaksaciju i osvježenje uz obalu mora, za ostatak ponedjeljak donosi još jedan novi radni tjedan. Koji komad izvući iz ormara da bismo izgledali elegantno i osjećali se udobno tijekom cijelog radnog dana, čak i kada temperature porastu iznad 30?

PRUGASTA HALJINA – SAVRŠENI IZBOR ZA ELEGANTNI LJETNI LOOK

S temperaturama iznad trideset stupnjeva, rijetki ljetni komadi će istovremeno biti udobni i primjereni za poslovno okruženje. Već na samom početku sezone, prugasta haljina je u svaku ljetnu garderobu unijela neodoljivi spoj elegancije i svježine koji će se sada istaknuti kao savršeni izbor za elegantni poslovni look. Od prozračnih materijala i u kombinaciji s trendi detaljima, krojevima i siluetama, prugasta haljina prkosit će ljetnim vrućinama sa stilom, a tek nekoliko klasičnih modnih dodataka bit će dovoljno da zaokružite taj sofisticirani ljetni poslovni look.

Osim što će biti naš prvi izbor tijekom najvećih ljetnih vrućina, prugaste haljine nosit ćemo i na početku nove sezone, ali i ponovno izvući s dolaskom proljeća zbog čega se taj svestrani model ističe kao jedna od najboljih investicija unutar svakog ormara. Ako u svoju garderobu još uvijek niste dodali svoj omiljeni model haljine u prugastom izdanju, u nastavku smo izdvojili najbolje modele iz posljednjih ljetnih kolekcija.

Mango

Mango

Mango

Bershka

Bershka

Bershka

Rosie Assoulin

Rejina Pyo

Sonia Rykiel

Diane Von Furstenberg

Gabriela Hearst

Stella McCartney

Adam Lippes

The Great

Topshop

Topshop

Topshop

Massimo Dutti

Massimo Dutti

H&M

H&M

& Other Stories

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Topshop, & Other Stories

Učitati još
Zatvori