Najefektniji modni detalj za ljetne kombinacije

Najefektniji modni detalj za
ljetne kombinacije

Od jednostavnosti koju nosi omiljena ležerna kombinacija bijelog T-shirta i traper šorca do šarma male ljetne haljine i elegancije klasika od najlaganijih materijala, u svakoj ljetnoj kombinaciji uvijek ima mjesta na nekoliko odličnih komada nakita. Baš poput najpoželjnijih odjevnih komada, cipela i torbi, raskošan i sjajan svijet nakita svake sezone donosi nekoliko neodoljivih komada nakita. Kao savršeni začin i najjednostavnijim kombinacijama, nakit svakom looku daje dodatnu dozu ne samo sjaja, već i karaktera.

Uz statement naušnice koja se još uvijek ističu kao jedan od najefektnijih odabira nakita, na scenu se ponovno vratilo prstenje i istaknulo kao savršeni modni detalj za svaku ljetnu kombinaciju. I dok će nekad biti dovoljan samo jedan prsten, najefektniji look stvorit će kombinacija različitog prstenja nošena u slojevima.

PRSTENJE U SLOJEVIMA KAO SAVRŠENI LJETNI DETALJ

Od tankog i decentnog prstenja do raskošnih primjeraka ukrašenih draguljima, prstenje ove sezone prelazi granice svih trendova i izgleda bolje no ikad. Za razliku od drugih trendova iz svijeta nakita, ljetna sezona neće nametnuti samo jedan ili nekoliko modela, već vraća trend nošenja prstenja u slojevima. Osim efektnog izgleda, trend nošenja prstenja u nizovima donosi pregršt različitih načina na koje možete kombinirati i nositi svoje omiljeno prstenje.

Bilo da ste odlučili svojoj kolekciji dodati nekoliko novih prstena ili iz kutijice za nakit izvuči prstenje koje ste u svojoj kolekciji nakita nakupili kroz godine, igra slaganja u slojevima stvorit će uvijek novi i drugačiji izgled koji će savršeno pristajati eteričnim i boemskim ljetnim kombinacijama. Nekoliko inspirativnih ideja donosimo u nastavku.

Učitati još
Zatvori