Outfit ideje stvorene za proljetne dane kada nije ni prehladno ni prevruće

Outfit ideje stvorene za proljetne dane kada
nije ni prehladno ni prevruće

Copenhagen Street Style proljetne outfit ideje 2021.
Copenhagen Street Style

Mjesec svibanj izgleda bitno drugačije nego smo očekivali i priželjkivali. Nakon nekoliko dana kada su se temperature približile trideset, svibanj je otkrio onu promjenjivu stranu proljetne sezone. Iako su mnogi razočarani brojem kišnih dana koji su se zaredali, ovo je istovremeno vrijeme idealno za uživanje u punoj raskoši i raznolikosti proljetne garderobe. Ni prevrući, ni prehladni, svibanjski dani stvoreni su za igru unutar svakog ormara.

Prije no što zakoračimo u najtoplije razdoblje u godini tijekom kojeg ćemo birati jednostavnost ljetnih modela, proljetni dani ostavljaju nam prostora za igru.

Kako proljetne modne favorite u trenu transformirati u efektni look koji će unijeti vedrinu u sivilo kišnih dana? Male modne trikove i outfit ideje potražili smo u ormarima modnih trendseterica.

Paris Street Style proljetne outfit ideje 2021.
Paris Street Style

Uvijek u korak s najnovijim modnim kolekcijama, modelima i trendovima, modne trendseterice već su istražile sve što je donijela ili tek donosi sezona proljeće/ljeto 2021. Nakon što su u svoje ormare dodale najbolje odjevne komade i modne dodatke sezone, obožavateljice mode čiji stil volimo spojile su ih u odlične kombinacije koje i same želimo isprobati.

Proljetne outfit ideje za svaki dan

U laganim slojevima i neutralnim bojama, neočekivanim spojevima krojeva i uzoraka te s dodatkom upečatljivih modnih dodataka i boja, modne trendseterice pokazale su kako proljetne favorite pretvoriti u efektne kombinacije za svaki dan.

Iza njihovih odličnih street style izdanja krije se nekoliko jednostavnih modnih trikova. Lagani slojevi možda su najpopularniji modni trik u garderobama modnih trendseterica. Na listi popularnih modnih trikova za proljetne dani koji nisu ni pretopli, ni prehladni, nalazi se i kombiniranje naizgled nespojivih modela. Zašto pletivo ne biste nositi s ljetnim sandalama ili romantičnu proljetnu haljinu spojili s čizmama? Na listi omiljenih proljetnih outfit ideja uvijek se nalazi i kombinacija haljine i hlače te kombiniranje različitih materijala poput pletiva i svile ili kože i lana.

Kako kreirati jednostavne, a efektne proljetne kombinacije za svaki dan? Uz proljetne outfit ideje iz garderoba modnih trendseterica, sve što će vam trebati je nekoliko ključnih odjevnih komada koje možete prebaciti preko modela koji se već nalaze u vašem ormaru poput blejzera oversized kroja ili laganopg balonera, pulovera ili hoodice koje ćete prebaciti preko ramena.

Osim što nam daju najbolje proljetne outfit ideje, mali trikovi modnih trendseterica donose rješenje za promjenjivo proljetno vrijeme.

Copenhagen Street Style proljetne outfit ideje 2021.
Copenhagen Street Style
Paris Street Style proljetne outfit ideje 2021.
Paris Street Style
Učitati još
Zatvori