Privjesci u obliku gumenih medvjedića potpuno su nas osvojili
Privjesci u obliku gumenih medvjedića potpuno su nas osvojili

Privjesci u obliku gumenih medvjedića
potpuno su nas osvojili

Gumeni medvjedići jedni su od omiljenih slatkiša koje smo obožavali kao djeca. Nećemo lagati, obožavamo ih i sada. 🙂 Slatkasti okus u kombinaciji s raznim bojama i oblikom preslatkih medvjedića jednostavno je neodoljiv.

Gumeni medvjedići kao privjesak

No jeste li znali da postoji brend koji proizvodi nakit u obliku ovih omiljenih slatkiša? Norveški brend Crystal Haze Jewelry osnovan 2017. g. inspiriran ovim omiljenim slatkišem koji smo voljeli kao djeca vraća nas u bezbrižne dane. Tako su se medvjedići našli na naušnicama, ogrlicama i narukvicama, a sjajno izgledaju u kombinaciji s biserima što im daje dozu profinjenosti.

Unikatan nakit koji vraća uspomenu na djetinjstvo

Ovaj unikatan nakit nastao je s ciljem čuvanja naših najboljih uspomena. Razigrani i vedri motivi medvjedića izrađeni su od epoksi smole, a možete ih nabaviti u različitim bojama te u šljokičastoj varijanti. Nas su posebno oduševile naušnice čija je kopča ukrašena cirkonima koji naušnici daju jednu dozu elegancije u kombinaciji s razigranošću. Možete birati između srebrnih i zlatnih varijanti, a privjesak se prodaje po komadu.

Naušnice ili ogrlice?

Ovaj odvažan i slatki privjesak možete kombinirati kao detalj na ogrlici, pa tako možete kombinirati jednog ili više nanizanih medvjedića. Cijelu ponudu možete pogledati ovdje, a u nastavku izdvajamo svoje favorite.

ogrlica
Učitati još
Zatvori