Za ove blagdane izaberite poklone koji imaju trajnu vrijednost
Za ove blagdane izaberite poklone koji imaju trajnu vrijednost

Za ove blagdane izaberite poklone koji
imaju trajnu vrijednost

Zakoračili smo u najljepši period u godini kada želimo našim najbližima darovati nešto posebno. Ponekad je teško odabrati upravo onaj poklon koji će biti odraz naših misli, najljepših želja i emocija. Kako zapravo ostaviti jedinstven potpis i darovati nešto savršeno ? Odgovor je jednostavan – darujte nakit!

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena. Od davnina je nakit mnogo više od lijepog dodatka koji nas krasi. Ono što ga čini posebnim i vrijednim nije njegova materijalna vrijednost, već emocije i sjećanja koja u nama budi.

Editorijal za blagdansku kolekciju nakita sniman je uz poznata lica- Martina Vuletić, Nabilah Harron i Ivana Mišković pod budnim okom omiljenog modnog fotografa Marka Gregurića.

Dobar nakit bezvremenski je klasik. Svaka žena želi svom stylingu dati notu personaliziranosti i upravo je pravi izbor nakita ono što daje završni efekt svakoj kombinaciji i ogledalo je našeg unutarnjeg sjaja bez obzira na godine, ističu iz Prahir Fine Jewelleryja, zlatarnice koja će svaku ženu pokazati u najboljem svijetlu i svaku kombinaciju učiniti upečatljivom.

Posebna čarolija svake godine ispuni prosinac. Ukrašene gradske ulice, pregršt dobre energije koja se osjeti u zraku, više se smijemo, više se veselimo i više se brinemo kako u moru poklona izabrati onaj koji će biti odraz naših misli, emocija i želja. Nakit, kao najmoćniji ženski nakit najbolji je izbor.

Inspiraciju potražite u svim Prahir Fine Jewellery poslovnicama do 24.12 kupujte po posebnim popustima i to 35% na zlatni nakit i 50% na srebrni nakit koji se odobrava na sve kolekcije.

Zlatni, srebrni i dijamantni nakit zagrebačka obitelj Prahir kreira već više od pola stoljeća. Virtuozne kolekcije oplemenjene ljubavlju i nježnošću stvaranja, inspirirane elegancijom i glamurom nekih davnih vremena odraz su višegodišnjeg rada i kombinacije vrijednih majstorskih ruku i moderne tehnologije iz radionice luksuza obitelji Prahir.

Njihova priča seže u davnu 1971. godinu kada je gospodin Dražen Prahir, zaljubljenik u nakit, započeo svoj put kao majstor zlatar. Danas tvrtku vode njegovi sinovi koji su se vrlo brzo pozicionirali kao vodeći proizvođači nakita u Hrvatskoj i kao izvoznici vjenčanog i zaručničkog prstenja u više od 10 europskih država. Više detalja možete otkriti na njihovom facebook i Instagram profilu.

Foto: Marko Gregurić

Učitati još
Zatvori