33 najljepše high street haljine koje ove jeseni nosimo na posao

33 najljepše high street haljine koje
ove jeseni nosimo na posao

Stockholm Street Style

Modni svijet zakoračio je u uzbudljivu jesensku sezonu. Vrijeme je za pletivo i baloner, gležnjače i odjevne komade od kože. Dok će najtopliji komadi pričekati one prave jesenske dane, početak sezone donosi mnogo suptilniju, ali još uvijek efektnu promjenu u našem ormaru. Uz plave traperice i raskošne bluze, kožnu jaknu ili baloner, jesen u naše ormare vraća one najsvestranije komade koji će transformirati naš svakodnevni look. Iako su jednostavni komadi u neutralnim bojama i klasičnim modelima oni koji će se lako prilagoditi svakom komadu i uklopiti u svaki outfit, trendi komadi zanimljivih silueta, boja i uzoraka oni su koji u našu garderobu unose svježinu i svaku našu kombinaciju čine posebnijom.

Svestrana haljina još jednom će osvojiti sezonu kao odabir koji ne samo da spaja klasično i trendi, već i donosi cijelu kombinaciju u jednom jedinom komadu. Za baš svaku dnevnu obavezu ili priliku, od poslovnih sastanaka do after-work druženja, elegantne i udobne haljine za posao bit će sve što nam treba.

Copenhagen Street Style

Haljine za posao koje ćemo nositi ove jeseni

Osim kao ležerni, svečani i večernji favorit, haljina će u novoj sezoni jednaku pažnju plijeniti i unutar poslovne garderobe. U nešto formalnijem izdanju, ali još uvijek ukrašene najpoželjnijim modnim trendovima za jesen 2021., među kojima su našlo sve od popularnih krojeva na preklop i na kopčanje do retro uzoraka te nekoliko raskošnih boja, haljine za posao ove sezone izgledaju bolje no ikad. 

Od modela koje krasi crna boja i klasičan kroj do trendi izdanja svestrane poslovne haljine koju su ukrasili grafički uzorci i neke nove siluete, u svakoj jesenskoj kolekciji krije se nekoliko haljina koje će biti idealan izbor za posao.

Trideset i tri high street modela koje ćemo ove jeseni birati za poslovni look, izdvojili smo u nastavku.

H&M
Mango
Reserved
COS
Reserved
Mango
H&M
Reserved
H&M
Mango
& Other Stories
Mango
& Other Stories
COS
Mango
Mango
Reserved
Massimo Dutti
Mango
COS
Reserved
& Other Stories
Reserved
Massimo Dutti
COS
Reserved
H&M
Mango
Mango
& Other Stories
H&M
Mango
H&M

Foto: Instagram, & Other Stories, COS, H&M, Mango, Massimo Dutti, Reserved

Preporuka

Zatvori