High street komadi koje ćemo ovog ljeta nositi na posao

High street komadi koje ćemo ovog
ljeta nositi na posao

@deborabrosa

Nalazimo se na korak do ljetne sezone koja donosi sunčane i tople dane. Visoke temperature bit će dobro došle za vrijeme onih nekoliko slobodnih dana godišnjeg odmora koje ćemo provesti uz obalu mora i kada će biti dovoljno nekoliko koraka za osvježenje u moru. Sasvim drugu priču ljeto će i ove godine ispričati na gradskom asfaltu, a jedan od najvećih izazova bit će kreiranje poslovne garderobe za ljetne vrućine.

POSLOVNI KOMADI ZA NAJTOPLIJE DANE

Iako smo sunčane i tople dane s nestrpljenjem iščekivali, baš kao i priliku za lagane i zaigrane odjevne kombinacije s novim ljetnim trendovima u glavnoj ulozi, odijevanje za poslovni tjedan postaje puno izazovnije kad na asfaltu zavladaju vrućine. Tražimo nešto u čemu ćemo se osjećati lijepo i ugodno, a da istovremeno odgovaraju poslovnoj atmosferi.

Najjednostavniji odabir za elegantni poslovni look i ovog će ljeta biti haljine kojih na policama trgovina zaista ima u svim mogućim varijantama. Osim što skraćuju vrijeme odijevanja ujutro, sigurno su rješenje u kojem ćete lako podnijeti vrućine, pogotovo ako odaberete lagani i prozračni lan.

Lan će biti savršeni izbor materijala i kada je riječ o drugim poslovnim favoritima za ljetnu sezonu, a među kojima će se ovu sezonu naći lagana ljetna odijela, midi suknje na kopčanje i palazzo ili culotte modeli hlača. Uz lan, u svakoj poslovnoj garderobu svoje će mjesto pronaći i drugi prirodni materijali poput pamuka i svile u kojima ćemo se osjećati ugodno i za najvećih ljetnih vrućina, a koji će stvarati ženstvene ljetne topove, bluze i košulje.

Poslovne klasike i neke nove favorite s dozom elegancije u njihovom ljetnom izdanju ne moramo tražiti dalje od ponude high street brendova. Najbolje modele izdvojili smo u nastavku.

MASSIMO DUTTI

MANGO

SEZANE

WHISTLES

SELECTED FEMME

COS

Foto: Instagram, Asos, COS, Mango, Massimo Dutti, Sezane

Učitati još
Zatvori