35 modela haljina za posao koje možete pronaći na ljetnom sniženju

35 modela haljina za posao koje možete
pronaći na ljetnom sniženju

U svakom ormaru postoji posebno mjesto rezervirano za jednostavnu, elegantnu i svestranu haljinu. Kao ženstvena kombinacija koja se krije u jednom jedinom komadu, haljina je postala nešto poput naše najbolje prijateljice unutar ormara za kojom ćemo posegnuti čak i onda kada ne znamo što nositi. Njezin ženstven izgled i svestrani karakter istaknuli su ju kao savršeni dnevni izbor, favorit za one najposebnije prilike, ali i jedan od najboljih komada koji možete dodati svojoj poslovnoj garderobi.

NAJBOLJE POSLOVNE HALJINE S LJETNIH SNIŽENJA

Ljetnu sezonu u modnom će svijetu obilježiti prozračne i razigrane haljine ukrašene mini dužinom, najtanjim naramenicama, poluprozirnim materijalima ili raskošnim detaljima za ležerne i šarmantne ljetne kombinacije. Osim kao ležerni, svečani i večernji favorit, ljetna haljina jednaku će pažnju plijeniti i unutar poslovne garderobe. U nešto formalnijem izdanju, ali još uvijek ukrašena ljetnim trendovima među kojima su našlo sve od popularnih krojeva na preklop i na kopčanje do cvjetnih i prugastih uzoraka te nekoliko raskošnih boja, poslovna haljina ove sezone izgleda bolje no ikad. Najpoželjniji ljetni modeli koje možete dodati svojoj poslovnoj garderobi, ali koje će te rado nositi i nakon kraja radnog vremena već su na sniženju.

U nastavku donosimo 35 modela s ljetnih sniženja stvorenih za jednostavan poslovni look koje ćete nositi ne samo i nakon radnog vremena, već i nakon kraja ljetne sezone.

MANGO

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

MASSIMO DUTTI

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

NEED SUPPLY CO.

Ganni

Shaina Mote

Farrow

Rejina Pyo

Marni

Creatures of Comfort

Stelen

Farrow

Rejina Pyo

ZARA

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Need Supply, Zara

Učitati još
Zatvori