Počelo je Mango međusezonsko sniženje – izdvojile smo 20 najboljih modela koje možete uloviti

Počelo je Mango međusezonsko sniženje – izdvojile smo 20 najboljih modela koje možete uloviti

Nakon prvih proljetnih kolekcija, stigli su i prvi proljetni popusti. Ususret novoj sezoni, modni brendovi su i ove godine pripremili odlično međusezonsko sniženje u čijem su se fokusu našli modni favoriti za prijelazno razdoblje, ali i prvi odjevni komadi i modni dodaci za proljeće 2022. koji se već neko vrijeme nalaze na njihovim policama.

Sezonu proljetnih međusezonskih sniženja očekivano su otvorili high street brendovi. Nakon velikog zimskog sniženja, nakon nekoliko proljetnih kolekcija i nakon prvih modela za ljetne dane, stigli smo do druge polovice ožujka koja je u high street svijetu uvijek rezervirana za međusezonska sniženja.
U njihovoj raznolikoj ponudi sada su se istaknuli odjevni komadi i modni dodaci po cijenama pristupačnijima no ikad zbog čega je sada i savršeno vrijeme za zavirite u svoju garderobu za nadolazeću sezonu i na sniženjima pronađe sve one ključne modele koji vam još uvijek nedostaju.

Među prvim high street brendovima koji su krenuli s međusezonskim sniženjem i ove se godine našao španjolski Mango.

Što donosi Mango međusezonsko sniženje?

Za međusezonsko sniženje, high street brend Mango pripremio je dobru selekciju modela za prijelazno razdoblje i za proljetnu sezonu, a među sniženim modelima već možete pronaći i nekoliko ljetnih odjevnih komada i modnih dodataka poput laganih haljina i hlača.

Najbolji odjevni komadi koje možete pronaći na aktualnom Mango sniženju oni su koje ćete nositi cijelu godinu – ležerni bijeli T-shirt, plave traperice i mala crna haljina samo su neki od favorita koji su trenutno sniženi do 50%. Za sve ljubiteljice efektnih modela, Mango međusezonsko sniženje okupilo je modele u vibrantnim retro i životinjskim uzorcima. Uz odjevne komade, po sniženim cijenama možete pronaći i modne dodatke – od čizama do sandala, od šalova do torbica.

Naše favorite s Mango međusezonskog sniženja izdvojile smo u nastavku, a sve snižene modele pronađite na mango.com.

Učitati još
Zatvori