Počelo je jedno od najboljih modnih sniženja

Počelo je jedno od najboljih
modnih sniženja

Pojedini modni brendovi ove su se sezone požurili sa sniženjima i počeli s popustima na zimsku kolekciju i prije službenog početka sezonskih popusta, koji pada na 27. prosinca.

U prvom redu to je učinio Mango, a sada ga prate i H&M-ovi sestrinski brendovi. Već smo primijetile kako sniženje do 50% ima Arket, a današnje otkriće nam je & Other Stories, koji trenutno ima uvjerljivo najbolju ponudu.

Počeo je sezonski popust u & Other Stories

& Other Stories proglasio je popuste do 50%, a po odličnim cijenama trenutno se mogu nabaviti kvalitetni zimski kaputi, jakne i blejzeri, kao i kožne čizme.

Ponuda na popustu zatim se nastavlja s haljinama u niz varijacija na temu, puloverima i bluzama, kao i party komadima, koje je možda dobra ideja uloviti sada, te ih čuvati za nadolazeće sezone.

Vjerujemo kako će mnogi od vas ‘pokleknuti’ na sniženjima samo ako nađu odjevni komad s onim ‘wow’ faktorom, a & Other Stories definitivno ima takve! Mi smo se već zaljubile u zmijske kožne hlače, kožnu pencil suknju na kopčanje, crni blejzer u formi pješčanog sata i jedan sjajan par kroko gležnjača. To su definitivno neki od komada za koje će vas svi pitati gdje ste ih nabavili! Naš izbor najboljih komada čeka vas u nastavku, a cijelo sniženje istražiti možete ovdje.

Foto: & Other Stories

Učitati još
Zatvori